Tarih: 13.06.2018 08:58

Türkiye`yi Ağlatan Sivaslı

Facebook Twitter Linked-in

"ÖMÜR DEDİĞİN" beğeni ile izleniyor. Yaşlı insanların hayatlarının konu olduğu bu muhteşem çalışmayı ilgiyle takip eden pek çok insan, gözyaşlarını tutamıyor. İzlenme rekorları kıran bu önemli yapımın, başında bir Sivaslı´nın olması ise ayrı bir kıvancı dillerden düşürmüyor...

 TRT de yayınlanan ve yaşlı ilginç insanların hayatlarının konu edildiği ?Ömür Dediğin? isimli program izlenme rekorları kırıyor. İlk yayınlandığı zaman dikkat çekmeyen lakin bir müddet sonra bütün kanalların dikkatini çeken Ömür Dediğin, ap ayrı bir televizyon eseri olarak beğeni topluyor.

Hayata damgasını vuran, çileye rağmen yüzü buruşturmayan, destansı vefa ve aşkları konu edinen Ömür Dediğin, yurdun her tarafından konu ve konuklarla ekranda yer almayı sürdürüyor. İzlenme oranı olarak güncel dizilerle yarışan ve hatta onları da geride bırakan Ömür Dediğin, kendi izleyici kitlesini oluşturması ile de televizyon yapımcılarının şaşkınlığına neden oluyor.

İzleyenleri gözyaşlarına boğan ve ekrana kilitleyen bu önemli programın yapımcısının ise bir Sivaslı olması, Sivas´ta büyük bir mutluluk yaşatıyor.

Hanımefendi kişiliği ile Sivas´ta tanınan ve sevilen Zeliha DOYMUŞ´un, bu programın kahramanı olduğunu bilen Sivaslılar, Sivas´ta yetişmiş böyle değerlerle gurur duyduklarını ifade ediyorlar.

Türkiye´nin her köşesinden ilginç yaşlı insanları gündeme getiren Zeliha DOYMUŞ´un Sivas´a özel ağırlık verdiğinin bilincinde olduklarını dile getiren pek çok Sivaslı, şehrimizin yaşlı çınarlarının böyle hanımefendi biri tarafından özenle tanıtılmasının da çok kıymetli olduğunu vurguluyorlar.

TRT´nin önemli yapıtı olan ?Ömür Dediğin? ile özdeşleşen Zeliha DOYMUŞ´un sınırları aşan bu başarısının şehrimizin güzel tanıtımına da katkı sunduğu dile getiriliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —