Üç Partinin Rakibi Yılmaz

Üç Partinin Rakibi Yılmaz

Sivas seçime doğru yol alırken, şehirde etkin olan MHP, CHP ve Saadet PARTİSİ, kıran kırana büyük bir seçim hazırlığı yapıyorlar. Bu üç partiyi YILMAZ'ın halk tarafından sevilmesi korkutuyor. Geçtiğimiz dönem tek başına Sivas için elinden geleni yapmak iç

Sivas seçime hazırlanırken Bakan İsmet YILMAZ'ın dürüst kişiliği diğer partileri kara kara düşündürüyor. Bakan YILMAZ'ın başta Yıldız Dağı olmak üzere Sivas ile ilgili pek çok projeyi gerçekleştirmek için çaba göstermesi, halk tarafından sevilmesine neden oluyor.

Sivas'ta bir veya iki tane vekil çıkarmak için uğraşan MHP,CHP ve Saadet Partisi, İsmet YILMAZ faktörü nedeniyle zor bir oy kapmaca çalışması yapmaya çalışıyorlar.

Ak Parti'nin diğer dört ismi kamuoyundan yeterli destek görmezken, Bakan YILMAZ'ın tek başına listeyi temsil ettiğini ifade eden Sivaslılar, Bakan'ın hatırının belli bir oy kitlesini Ak Parti'de tutacağını belirtiyorlar.

Ak Parti listensin Bakan Yılmaz hariç iyi bulmayan muhalefet partilerinin özellikle kırsalda bunu işledikleri ve bunun da bir karşılık bulduğu ifade ediliyor.

Ak Parti de yetmişin üzerinde aday adayının temayül ve sivil toplum yoklamasına rağmen listeye alınmamasının bu seçimde bir somut netice bulacağı siyasi yorumcularca vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: Üç Partinin Rakibi Yılmaz