Üçü Bir Arada!

Üçü Bir Arada!

SİVAS yerel seçimlere odaklandı. Vekilliği sona eren Hilmi BİLGİN´in, yerel seçimler için satranç oyunu başlattığı kamuoyunda konuşuluyor. Sami AYDIN´ı Belediye Başkanlığı için, Ahmet KUZU´yu da İl Başkanı olarak hazırlayan BİLGİN´in, İsmet YILMAZ´ın etki

SPHM ÖZEL HABER

Siyasi hayatı sona eren Hilmi BİLGİN, şehirdeki dengeleri elinde tutmak için var gücü ile uğraşıyor. Vekilliği zamanında ne kadar vasıfsız isim varsa onlara referans olan BİLGİN´in, Bakan İsmet YILMAZ´a karşı da şehirdeki muhalefet hareketini organize ettiği herkes tarafından biliniyor.

Sami AYDIN, Ahmet KUZU ve Hilmi BİLGİN´in ortak hareket ettiği bilinirken, AYDIN´ın Başkanlığa devam etmek istediği ve KUZU´yu da İl Başkanlığına hazırladıkları belirtiliyor.

AK PARTİ´nin oy kaybının en önemli müsebbiplerinin bu üç isim olduğu AK PARTİLİLERCE dile getirilirken, olası böyle bir adım durumunda AK PARTİ´nin Belediye Başkanlığını kaybedeceği görüşleri ifade ediliyor.

Bir zamanlar ÜLFET HUKUK DERNEĞİ içinde olan ve ?kılıcının önüde arkası da kesen? BİLGİN´in şehrin siyasi geleceği konusunda hala belirleyici olmak istemesi ise sert tepki görüyor.



Anahtar Kelimeler: Arada
sinan korkmaz
18.07.2018 09:45:27
bu 3 ismin miyadı doldu sami hilmi eşşekçi gidin artık istemiyor sivas sizi