Ucube Lojmanlar Sonunda Yıkılıyor

Ucube Lojmanlar Sonunda Yıkılıyor

Yıllardır yıkılması konuşulan lakin basiretsiz idarecilerce yıkılamayan lojmanlar sonunda yıkılıyor. Belediyenin bu adımı Sivas kamuoyu tarafından olumlu bulundu.

 

Sivas Belediyesi Kepenek Meydanı Projesine adım adım yaklaşıyor. Sivas Kent Meydanın Dünyanın en büyük meydanı olması yolunda atılan adımlara bir yenisi eklendi. İl Özel İdaresi´ne ait 2 lojmanın yıkımına Sivas Belediyesince başlandı.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Hikmet Işık Caddesi üzerindeki yıkımın yapıldığı alanda, burasının kısa zamanda yıkılarak Kepenek Meydanı Projesine dahil edileceğini belirtti.


Binaların kavşakta trafiği sıkıntıya soktuğunu dile getiren Aydın, ?Gerekli anlaşmalar tamamladıktan sonra yıkıma başladık. Lojmanlar yaklaşık 3 hafta gibi bir sürede tamamen yıkılmış olacak.? dedi.

Sivas Belediyesi´nin Eski Adliye Binasını yıkımı da kamuoyu tarafından olumlu bulundu. Nüfus Müdürlüğünün de taşınması sonrasında oranın da yıkılacağı ve tarihi Valilik binasının tamamen ortaya çıkacağı gözlemleniyor.

Kepenek Meydanı çalışmasını olumlu bulan pek çok Sivaslı, Başkan AYDIN´ın şehrin menfaatleri yönünde atacağı adımların artarak devam etmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

Sivas Postası Gazetesi ise halk adına yöneticilerin yaptıkları icraatleri yakından takip etmeye devam edecek. Sivas için atılan olumlu adımlar desteklenecekken, halkın zararına olan her şeye ise, kamu yararı adına karşı çıkılmaya devam edilecek.



HAYRETTİN
28.08.2015 14:03:06
HELAL OLSUN SİVAS POSTASI.EĞRİYE EĞRİ DOĞRUYA DOĞRUSUNUZ. SİVAS İÇİN SİZ LAZIMSINIZ

Doğruya Doğru
29.08.2015 15:16:00
darısı eski Telekom binasının dışa doğru olan trafiği kısıtlayan kısmının traşlanmasına yada tamamen kaldırılmasına

Telekom Garabeti
31.08.2015 11:11:16
bence de bu güzel oldu, tebrik ediyorum.ama asıl garabet, yıllar önce hunharca ve sorumsuzca bir yaklaşımla yolun ortasına inşa edilmiş olan TELEKOM binasındadır. biran önce TELEKOM binası da yıkılarak bu işgal ve utanç ortadan kaldırılmalıdır.

Ömer YILMAZ
2.09.2015 11:03:04
Darısı Eski sepze haline İnşallah Sayın belediye başkanından bir an önce başlanmasını bekliyoruz