Üçüncü Seçime Hazırlanıyor

Üçüncü Seçime Hazırlanıyor

Sivas Ak Parti Teşkilatının yeni bir ekiple seçime hazırlanmasına rağmen Yerel Seçimleri başarı ile alan İl Başkanı Ziya ŞAHİN’in, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de rekor bir oy ile Sivas’ı gündeme taşıması gözleri Genel Seçimlere çevirdi.

Sivas Ak Parti Teşkilatının yeni bir ekiple seçime hazırlanmasına rağmen Yerel Seçimleri başarı ile alan İl Başkanı Ziya ŞAHİN’in, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de rekor bir oy ile Sivas’ı gündeme taşıması gözleri Genel Seçimlere çevirdi...

Milletvekilliği seçimlerine ramak kala siyasi arenada hesap üstüne hesaplar yapılmaya devam ediyor. Sivas Ak Parti İl Teşkilatını başarıyla yürüten Ziya ŞAHİN, Belediye seçimlerindeki gösterdiği başarıyı Genel Seçimlerde de göstermenin uğraşını veriyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde özellikle Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ak Parti İl Başkanı Ziya ŞAHİN’in kirlenmemiş isimlerinin oy patlamasında etkin olduğunu dile getiren Sivaslılar, iyi bir liste hazırlanması ve Ziya ŞAHİN’in de etkin dirayeti ile Genel Seçimlerde Ak Parti’nin Sivas’ta iyi bir oy alacağı görüşlerini dile getiriyorlar.

İl Başkanı olduğu ilk zaman, parti içindeki bazı çatlak sesleri berteraf eden ŞAHİN’in yaklaşan genel seçimler için de iyi bir hazırlık yaptığı gelen bilgiler arasında. Listede İsmet YILMAZ’ın liste başı olması kesinken, diğer dört kişinin isminin ise muamma olduğu vurgulanıyor. Ziya ŞAHİN’in Genel Seçimlerde iyi bir ekip ile partinin oy oranını artıma yolunda bir tutum izleyeceği belirtiliyor.

Yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarı gösteren ŞAHİN’in Genel Seçimleri de başarıyla tamamlaması durumunda, siyaseten önünü hiç kimsenin tıkayamayacağı görüşleri dillendiriliyor.