Tarih: 23.02.2020 08:26

Üniversite REKTÖRÜNÜ Arıyor!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

ÜNİVERSİTE Rektörünü arken, ismi konuşulan Hilmi ATASEVEN´in, ilginç görev akışı dikkatlerden kaçmıyor. Malatya, Yozgat, SİVAS derken, KAMU HASTANELERİNE giden yolda şehir için neler yaptığı ise bilinmiyor. Özellikle Kamu Hastaneler Birliğine geçişte, SİVAS´ın sağlık sorunlarının giderilmesinde önemli çabası beklenirken, bunu ortaya koyma başarısı gösteremeyen ATASEVEN´in, REKTÖRLÜK için yoğun çaba gösterdiği gelen haberler arasında.

Rektör Alim YILDIZ ile ortak hareket etme görüntüsü vermesine rağmen, YILDIZ´ı saf dışı bırakma yönünde siyasi temaslarda bulunan ATASEVEN´in, şehir kamuoyu ve üniversite camiasında ise ağırlığının olmadığı görüşleri dile getiriliyor.

Yine REKTÖRÜLÜK ekibinden Ahmet ALİM´in ise, özellikle vakıf başta olmak üzere iyi bir performans göstermediği kamuoyu tarafından dile getiriliyor.Şehirde tanınıp bilinmeyen ALİM´in, kamuoyu desteğini alabilmek için KENT KONSEYİ hamlesine giriştiği lakin burada da şehre ve üniversiteye dair derinlikli düşünceler geliştiremediğinden dolayı yoğun eleştiri aldığı biliniyor.

Mevcut Rektör Alim YILDIZ´ın rektörlük yarışını kendinden çok danışmanlarının istediği alınan bilgiler arasında.Göreve geldiği günden bu yana kendisine oy vermeyenlere hasmane tutum göstermede üstün başarı gösteren YILDIZ´ın, eş dost akraba yurt arkadaşı gibi kadrolaşma atakları ise kamuoyu kınamasına neden olmakla birlikte ulusal basında da SİVAS´ı zor durumda bıraktı.

ÜNİVERSİTE KAYNAKLARI, Üniversitede akademisyen barışı, hoşgörü, ehliyet ve liyakat için artık işinin ehli, herkese aynı mesafede yaklaşacak, evladi iyal ve bilimum akraba klanlarına geçit vermeyecek, şehri geleceğe taşıyacak isimlerin yönetime dahili için herkesin elinden geleni yapması görüşlerini dile getiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —