Tarih: 26.05.2020 09:38

Üniversite REKTÖRÜNÜ Arıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Sivas´ta bir haber portalı Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü´nün belirlenmesine katkı amaçlı bir anket düzenlemiştir. Anket sürecinde mevcut Rektör Alim Yıldız´ın yardımcıları, Alim Yıldız lehine anketten çekilmişler, mevcut Rektör Alim Yıldız´ı destekleyen ekipler kamuoyuna  ?Arkadaşlar bu anket Sivas Üniversitesi için çok önemlidir. Hepiniz işaretlerseniz ve bir Fatiha okursanız sorumluluğu atmış olursunuz. Zira son yönetimle başarısına başarı katan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız hocamızı her daim Rabbim muhafaza etsin. Ünal Kılıç hocamızı da Rabbim kem gözlerden korusun. Gençlerimiz doğru yolu onlar sayesinde arayıp buluyor. Üniversite sadece okuldan ibaret değildir. Bizim geleceğimiz gençlerimizi emanet ettiğimiz mercidir. Sahip çıkmazsak çıkacaklardır.? Şeklindeki mesajlarla haber olmuşlardır.

Allah´ın adının ve Fatiha´nın alet edildiği bu tür kampanyalar hoş olmamıştır.

Tüm bunlara rağmen Tıpçı adaylar başta İlhan Çetin olmak üzere, Hayati Öztürk ve Gökhan Gökçe de başarı göstermiş, Ertan Buyruk´la birlikte  Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü için şans veya isabetli isimler olabileceklerini göstermişlerdir.

Anket sonucuna göre Ertan Buyruk 1. Çıkmıştır.  Ertan Buyruk ismi daha önce de Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kurucu Rektörlüğü için geçmişti. Şu anda kamuoyunun Ertan Buyruk´u şehir, üniversite ve bilim adına şans olarak gördüğü aşikârdır. Umarız ki mevcut yönetimin açtığı tahribata karşı milletin ve Sivaslının gönlünde olan Ertan Buyruk, İlhan Çetin, Hayati Öztürk, Gökhan Gökçe gibi isimler Sivas´ı bilime, bilimi Sivas´a, Sivas´ı dünyaya, dünyayı Sivas´a açan isimler olur. Umarız ki yeni yönetimi oluşturacak ekip veya kadro böyle bir ekip olur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —