Üniversite REKTÖRÜNÜ Arıyor!

Üniversite REKTÖRÜNÜ Arıyor!

Huysuz Profesör Yazdı...

Sivas´ta bir haber portalı Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü´nün belirlenmesine katkı amaçlı bir anket düzenlemiştir. Anket sürecinde mevcut Rektör Alim Yıldız´ın yardımcıları, Alim Yıldız lehine anketten çekilmişler, mevcut Rektör Alim Yıldız´ı destekleyen ekipler kamuoyuna  ?Arkadaşlar bu anket Sivas Üniversitesi için çok önemlidir. Hepiniz işaretlerseniz ve bir Fatiha okursanız sorumluluğu atmış olursunuz. Zira son yönetimle başarısına başarı katan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız hocamızı her daim Rabbim muhafaza etsin. Ünal Kılıç hocamızı da Rabbim kem gözlerden korusun. Gençlerimiz doğru yolu onlar sayesinde arayıp buluyor. Üniversite sadece okuldan ibaret değildir. Bizim geleceğimiz gençlerimizi emanet ettiğimiz mercidir. Sahip çıkmazsak çıkacaklardır.? Şeklindeki mesajlarla haber olmuşlardır.

Allah´ın adının ve Fatiha´nın alet edildiği bu tür kampanyalar hoş olmamıştır.

Tüm bunlara rağmen Tıpçı adaylar başta İlhan Çetin olmak üzere, Hayati Öztürk ve Gökhan Gökçe de başarı göstermiş, Ertan Buyruk´la birlikte  Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü için şans veya isabetli isimler olabileceklerini göstermişlerdir.

Anket sonucuna göre Ertan Buyruk 1. Çıkmıştır.  Ertan Buyruk ismi daha önce de Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kurucu Rektörlüğü için geçmişti. Şu anda kamuoyunun Ertan Buyruk´u şehir, üniversite ve bilim adına şans olarak gördüğü aşikârdır. Umarız ki mevcut yönetimin açtığı tahribata karşı milletin ve Sivaslının gönlünde olan Ertan Buyruk, İlhan Çetin, Hayati Öztürk, Gökhan Gökçe gibi isimler Sivas´ı bilime, bilimi Sivas´a, Sivas´ı dünyaya, dünyayı Sivas´a açan isimler olur. Umarız ki yeni yönetimi oluşturacak ekip veya kadro böyle bir ekip olur.



Angarali
26.05.2020 19:15:33
Hilmi ataseven aday olma?ığini açiklamis. Ya hilmi hoca ne olur aday ol.Yalvariyoruz.Ya bu ne bıcim bir şehir arkadaslik hukuku var mıs alim beyle. Ya zaten aday olma.Alim hocan universiteyi ücurdu. Sen nasil tipcisin.Sen nasil sivaslisin. Alim hocanin yaptiklarini begendigen mi aday degilsin dunya görüşünün ayniligindan mi.Yoksa korkularin mi var.Aday olsaniz da bittiniz aday olmasaniz da.

Mehmet Ali Özkan
27.05.2020 13:49:03
Ramazanın ilk haftası Külliyeden aranan bir İİBF hocası şimdiden kadrosunu kurmak için sessiz ve derinden görüşmeler yapıyor. millet de isim-şehir ve çelikkk-çomak oynuyor. ne kadar komik...

Ahmet okur
27.05.2020 18:05:03
Değerli okuyucular ve yorumcular bunlar bunlar personelle uğraşmaktan ona buna iftira atmaktan başka cihat yapmamışlardir. Korkuyorum bunları toprak bile kabul etmez insanların çoğu bunlar yüzünden dinden diyanetten soğudu kime karşı Cihat yapmışlar Allah aşkına 15 temmuzda nerdelerdi 28 Şubatta nerdelerdi bunlar veya hangi düşünceye veya fikre karşı Cihat yapmışlar bunların tek derdi makam mevki ve para bu uğurda karşılarına kim çıkarsa onu berteraf etmek bunlara göre mübah bunlar bu imtihanı coktandan kaybettiler ateşleri bol olsun. Ha bu anketin amaçlarından biri alim e rakip olacak Kendi adamlarını dekart etmekti mesela Hilmi hocayı Ahmet alımı Ali taşkın i bununda başardılar

Bir bilen
28.05.2020 10:24:21
atansada atanmasada gerçek yüzünü gösterdi. Emin olsun Sivas halkı kendisini ve yaptıklarını asla unutmayacaktır.