Tarih: 18.12.2017 05:48

Üniversitede Belediye Hizmetleri

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS Cumhuriyet üniversitesinde Rektörün talimatıyla bir yıldır belediyecilik hizmetleri hummalı bir şekilde devam ederken bilimsel gelişim adeta kaplumbağa hızı gibi yol aldığı biliniyor...

Sivas için çok kıymetli olan hastaneden ayrılan hocaların olduğu öğrenilirken, bunun önüne Rektörlük yönetiminin nasıl geçeceği ise merak ediliyor.

Yeni HGS yeni yol sistemini arabanın üzerinden gece çekimleriyle heyecanlanarak görsel showlarnı kamuoyuyla paylaşan üniversitenin çehresini değiştiriyoruz diye yolla lambayla omuzlarını gererek yürüyen yönetimin onkoloji birimindeki hizmet eksikliğine örtü sererek kapatmasının ise ilginç olduğu ifade ediliyor..

 Lamba tarlasına dönerek ışıl ışıl parlıyor diyerek göğüs geren üniversite yönetiminin bu lambaların hastanede onkoloji servisinde umut bekleyen hastalara çare olacağını mi düşünüyor soruları akıllara gelmeye devam ediyor..

Bilimsel yönüyle öne çıkması gereken üniversitenin bir yıldır belediye hizmetlerine kafa yorması acaba Rektör Bey diğer donem belediye başkanlığına mi aday olacak sorularını sordurmaya baslatmis durumda.

Bir bucuk yıldır özellikle eş dost alımlarına heves gösteren çeşme yol lamba gibi görsel ağır likli sunumlara kafa yoran yönetimin hastanenin büyük yüklü borçlarına çözüm bulmak yerine acili yeti tartışılacak şeylere ödenek ayırması ise garip bulunuyor.

Onkoloji hastanesine gelen hastaların lambalardan keyif alacak hallerinin olmadığı ve bir diğer iddiaya göre ise, bir doktorun hem numune de hem de üniversitede hastalara baktığı söyleniyor.

Yollardaki ışınlar hastaları tedavi etmiyorsa, bunca şatafatın anlamının ne olduğu merak ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —