Üniversitede Neler Oluyor?

Üniversitede Neler Oluyor?

Turan METİN´in Köşe Yazısı PAZARTESİ şehrin tek ÖZGÜR GAZETESİ SİVAS POSTASI´nda

 

ayrıntılar PAZARTESİ SİVAS POSTASI´nda



Anahtar Kelimeler: Üniversitede Neler Oluyor
taner
26.05.2017 01:42:15
ÜNİVERSİTE, YENİ REKTÖR SAYESİNDE , BAŞKA KURUMLARDA KALBUR ALTI VE SİLİK , BAŞARISIZ , EMEKLİLİĞİ GEÇMİŞ TİPLERİN, YATAY GEÇİŞ YAPTIĞI BİR KURUMA DÖNÜŞMÜŞTÜR, MÜSADE EDİLMEMELİ VE BU ŞAHISLAR TEKRAR İADE EDİLMELİDİR, ÜNİVERSİTEYE İŞ BİLEN LİYAKAT SAHİBİ İNSANLAR GEREKLİDİR, ÜNİVERSİTE ADETA TOPLAMA ARABAYA DÖNMÜŞTÜR,

Hocaa
26.12.2019 12:29:37
Nurgül Ergül lisans ve yüksek lisans bölüm 1. Si dir. ilgili alanda 7 yıl deneyimi vardır . Bahsi geçen ilanla ilgili alanda yüksek lisans ve deneyim şartı aranmaktadır. Alan halkla ilişkiler ilanı mezun olan kişinin yüksek lisansı da deneyimi da halkla ilişkilerdir . Kimdir demişsiniz iftira atmak yerine kim olduğunu ogrenip yazabilirdiniz. Bu kişinin anne babasını kimse tanımaz emekli bir babasi var ne siyasidir ne de ticari ... ayrıca ilan edilen listede ALES ve mezuniyet ortalaması ile zaten 1. Sıradadır. Mevcut yönetim ile hiçbir akrabalık vb. İlgisi bulunmayan bu kişi Erzurum Atatürk üniversitesinde doktora yapmaktadır . Ayrıca bu kişinin 3 uluslararası yayını bulunmaktadır. Ulusal bir TV de 5 yıl da yayın yönetmenliği yapmış olan Nurgül Ergül kimdir sorusunun cevabıdır ...Kimdir demişsiniz . Kişi budur . Hakikate saygınız var ise yorumu paylaşma nezaketini göstermenizi bekleriz.

Dokuztuğ
29.12.2019 13:37:24
Hoca rumuzlu kardeş yüksek lisans ve doktoraya umumiyetle kimlerin nasıl alındığı Türkiye´de çok iyi biliniyor. Kaldı ki yüzlerce yüksek lisans yapmış ve doktora yapan, dereceyle bitiren, kitap, makale vb. yayını olan insanlarımız var. Onlara niçin kadro açılmıyor, niçin alınmıyor? Detaylı araştırmalar yapılırsa hiç bir şeyin tesadüf olmadığını görülecektir. Üç yıldır adı geçen üniversitenin açtığı kadrolara ve alınan kişilere bakılırsa görülür. Bir örnek: Taner Ciftci´nin eşi kimdir? Nasıl alınmıştır?