ÜRETİM,ÜRETİM,ÜRETİM!

ÜRETİM,ÜRETİM,ÜRETİM!

Geçici bir ekonomik durağanlığa rağmen, çarklarının yeniden dönebilmesi için tarıma dayalı üretim şekline sıkı sıkıya sarılmak gerek.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS Kuyumculuk sektörünün önde gelen isimlerinden olan Mevlüt DARICI son ekonomik durumu değerlendirdi. SALGINDAN dolayı geçici bir durağanlık yaşadığımızı belirten DARICI, TÜRKİYE büyük bir ülke bunları da aşacağız dedi.

Kuyumcular tarafından sevilen "emmi" ünvanlı Mevlüt DARICI, ?ekonominin bütün çarklarının salimen dönmesi için, mutlaka üretim odaklı tarımsal çalışmalara yönelerek, tüketen değil üreten bir toplumu ikame etmede geç kalınmamalı diye görüşlerini ifade etti.

Köyden şehre gelipte köye yumurta, yoğurt alıp gidenleri üzüntü ile karşıladığını belirten Kuyumcu esnafı Mevlüt DARICI, bu tür mantıkla bir arpa boyu dahi yol alamayız dedi.

Tarım ve hayvancılığın bu ülkenin kalkınması için yegane değerlerden biri olduğunu görerek, toprağa dayalı ekonomik kalkınmaya biran önce hayata geçirmekten başka çaremiz yok diye görüş belirten DARICI, ?en büyük çare tarımsal odaklı üretim gayretleri? dedi.



Anahtar Kelimeler: ÜRETİM ÜRETİM ÜRETİM