ÜYELER RAHATSIZ!

ÜYELER RAHATSIZ!

CORONALI günlerde kendi içine çekilen Eğitim Bir Sen´in önde gelen isimlerinin CORONALI Günler bitince ne yapacakları merak ediliyor.

SPHM ÖZEL HABER

EĞİTİM BİR SEN üyeleri bazı ayrıcalıklı isimlerden rahatsız olduklarını dile getiriyorlar. Üyeleri değil de kendi ikbal ve rahatlarını kollayan bu iki ismin ne maksatla hala yönetimde ve söz erkinde bulunduruldukları merak ediliyor.

Zekeriya ÇINAR zamanında ?özel büroda? akşam sabah oturup ortaya bir çalışma koyma başarısından yoksun bu isimlerin şimdi nereye baktıkları merak ediliyor.

Tamamen algılar oluşturma içerisine giren bu isimlerin, Halil İbrahim TEMİZ´i de yanlış yönlendirip yıprattıkları biliniyor.

Kendilerini düşünen ve kendileri için makam mevki düşleyen bunların, en kısa zamanda yönetimden uzaklaştırılması üyeler tarafından bekleniyor.

Başkan TEMİZ´in buna ilaveten bazı olumsuz üyelerinin de istifasını istemesi umuluyor.Aksi takdirde onların bütün olumsuz iş ve işlemlerini sahiplenir olacağı yorumlanırken, SİVAS POSTASI GAZETESİ, Bayram sonuna kadar TEMİZ´in bu ayıklamaları yapmasının doğru olacağı görüşünde.



Anahtar Kelimeler: ÜYELER RAHATSIZ
Bilir Kişi
16.04.2020 00:21:53
Öncelikle tüm eğitim camiasını selam ve saygıyla selâmlarım.Tespitinize canı gönülden katılıyorum.Devletini ve milletini seven insanlar olarak üyesi olduğumuz sendikamız ilginçtir sivasta devlet ile devletin yetkilileri ile çekişiyor. Bu da yetmezmiş gibi gazetelere af buyurun fotoğraftaki zatın ´yal´ haberini hatırlarsınız vali ve milli eğitim müdürünü üstü kapalı göndermekle tehdit ediyor gerçekleri yazan gazetecileri de hiç bir egitimciye yakismayacak hakaretlerle rencide ediyor. Kısacası kişisel menfaatleri o kadar gözlerini karartmis ki ne yaptıklarını belki kendileri de bilmiyor.Bu arada bu kisi bundan bir kac ay once şube müdürü olacağını konuşuyordu cesitli ortamlarda.Güler misin ağlar mısın dedikleri bu olsa gerek.

Kadir Hoca
16.04.2020 19:46:30
Sendikanın üyeleri için yaptığı veya uğraştığı herhangi bir eylem yok.Peki sendika ne ile uğraşır? Cevap : -Kimin nereye atanmasını sağlayalım. Peki atanacak kişi hak ediyor mu? Cevap : - Bizi destekliyorya gerisi önemli değil. Peki burada kul hakkı önemli değil mi ? Cevap : -Elhamdülillah müslümanız.Nokta