Vali GÜL Sergi Açtı

Vali GÜL Sergi Açtı

Vali GÜL, C.Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim is Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin Öğretim Görevlisi Tamer BALIKÇI rehberliğindeki hazırlanan sergiyi açtı.

SPHM ÖZEL HABER

Sivas Valisi Davut GÜL Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim is Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin Öğretim Görevlisi Tamer BALIKÇI rehberliğinde hazırlamış olduğu Ana sanat ve Seçmeli sanat derslerinde yaptırmış olduğu çalışmaların sergilendiği 120 Tablo çalışmaların Tuval üzerine Yağlı boya ve Akrilikten oluştuğunu belirtti.

Karma resim sergisini açmak üzere Üniversite Kültür Merkezinde bulundu. Sergiye vali Davut GÜL ve akademik, idari personel ve öğrenciler ile davetliler katildi. Vali GÜL,Öğrencilerin yaptığı çalışmalar gayet başarılı gördü ve başarının devamını diledi. Tamer Balıkçı ise açılış konuşmasında Sayın Valimizin sergimize gelmesiyle çok büyük onur duyduk. Sayın Valimiz sanat ve sanatçıya değer veren seven ve destekleyen bir valimizdir . Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz şahsım ve öğrencilerim büyük onur duyduk,bizim daha azimli çalışmalar yapmamız için kendisinin destekleri sayesinde daha güç kazandık dedi. Ayrıca Tamer Balıkçı son olarak sergimize gelen gelmeyen gelen bütün akademik ve idari personele ve katılan katılmayan davetlilere teşekkür ettiğini belirtti bu serginin daha geniş katılımlı, daha geniş halk kitlelerine ulaşmayı ve yeniliklerle dolu devamını bir hafta sonra aynı gün aynı tarihte Sivas AVM´ de yapacaklarını belirterek tüm gelen konuklara teşekkürlerini belirtti.  Konuşmasında AVM´nin yönetiminin öğrencilerin bir hafta süreyle sureyle AVM´ de öğrencilere ve gelen Akademik ve idari personele özel indirimler kullandırılabileceğini belirtti

 Tamer BALIKÇI Kimdir?

 SİVAS Şarkışla doğumlu olan Öğretim görevlisi Tamer BALIKÇI aynı zamanda;

 *Kültür Bakanlığına bağlı Gesam Üyesi

* 2004 Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü Bandrol Uygulaması Denetim Komisyonu üyelerinden Sivas İli Temsilcisi seçilmiştir. 
* 2004 GESAM tarafından Sivas İl temsilcisi seçilmiştir.
* 2007 Sivas Kent Konseyi Eğitim Kültür ve Sanat Çalışma Grubu Üyesi 
* 2012 GESAM Genel Kurul Kararı ile ?Uluslar Arası İlişkiler Kurulu Üyesi? seçilmiştir. 

 



Anahtar Kelimeler: Vali Sergi Açtı