Valilik´ten Güzel Çalışmalar

Valilik´ten Güzel Çalışmalar

SİVAS Valiliği SOSYAL YARDIMLAŞMA muhteşem çalışmalara imza atıyor. Yaklaşık 5000 civarında aileye her türlü destek verilerek, sosyal devlet felsefesi başarılı bir şekilde hayata geçiriliyor.

 

Devletin vatandaş odaklı konumlanması adına son yıllarda güzel örnekler sergileniyor. Bu bağlamda SİVAS VALİLİĞİ´nin sessiz sedasız çok önemli çalışmaları hayata geçirmesi şehir kamuoyunda takdir ediliyor.

Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşmanın yaptığı örnek çalışmalar hakkında bilgilere ulaşan haber merkezimiz, Valilik sosyal yardımlaşmanın 5000 civarında aileye kol kanat gerip, onların ihtiyaçlarını karşılaması alkışlanacak bir tutum olarak kayıtlara geçti.

Hatta köy ve kasabalarda titiz incelemeler ve araştırmalar sonunda, ihtiyaç sahibi kategorisine giren evleri yıkılma aşamasına giren şahıslara prefabrik ev yapıp teslim etmesi de kamuoyu tarafından çok olumlu bir icraat olarak görülüyor.

Sivas Valiliğinin bu tür güzel çalışmalarının, insan odaklı bir medeniyetin de göstergesi olduğu vurgulanıyor. Şeyh Edibali´nin ?İnsanı yaşat ki devlet yaşasın? sözünü örnek alan devletimizin, bu tür faaliyetlerle ihtiyaç sahiplerine ulaşıp onları hayata bağlaması alkışlanacak bir adım olarak takdir ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Valilik Güzel Çalışmalar
Emine candan
3.09.2016 13:04:59
Orhan isminde bir memurları var özellikle ona çok teşekkür ederiz bizlerle çok ilgileniyor

ferizan dere
7.09.2016 12:52:39
Allahım razı olsun emeyi geçenlerden.sivas için mutlu oldum