Vatandaş Bundan Rahatsız!

Vatandaş Bundan Rahatsız!

SİVAS´ta, Bankaların vatandaşa verdiği hizmetten memnun olmayan insanlar, şehirde bu çağda kuyrukların olmasına tepki gösteriyorlar.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta Bankacılık Sektörü´nün vatandaşlara yeterince hizmet veremediği belirtiliyor. Çalışmayan ATM´ler vatandaşı canından bezdirirken, uzun kuyruklarla adeta AFRİKA ülkeleri benzer bir durumun ortaya çıkması ise duyarlı insanları rahatsız ediyor.

Bankaların kapı önünde bulunan ATM kuyrukları bu şehrin imajını zedelediği için SİVASLILARCA eleştirilirken, özellikle banka içlerindeki personellerin de yetersizliği nedeniyle banka işlerinin çileye dönüştüğü ifade ediliyor.

Ramazan Bayramı tatilinde pek çok bankanın ATM´sinin ya hizmet vermediği ya da para olmadığı için işlevsiz kalması ise hala unutulamadı.

SİVAS POSTASI HABER MERKEZİNE ulaşan duyarlı insanlar, banka önlerindeki kuyrukların bu çağa yakışmadığı ve bu görüntülerin ise her gün artarak devam etmesini kabullenemediklerini dile getiriyorlar.

Bozuk ATM´ler ve personel azlığı nedeniyle hizmet alamayan halka, bu kuyruk ve banka çilesinin yaşatılmasına artik mani olunması bekleniyor. Yetkililerin vatandaş odaklı hizmeti esas alan işlevselliklere daha fazla ağırlık vermeleri gerektiği vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: Vatandaş Bundan Rahatsız