Tarih: 09.07.2017 16:14

Vay, Vay, Vaaaaaaaay!

Facebook Twitter Linked-in

 

    Bilimle, sanatla, kültürle, akademik başarı ve liyakatla gündeme gelmesi gereken Üniversitede olaylar durulmuyor. Daha önce yine SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin ilk defa gündeme getirdiği Rektör Yardımcısı Mehmet ÇİMEN´in oğlunu ve akabinde de gelinini kendi bölümüne aldırması kamuoyunda tepki çekmiş ve ?beşik uleması? üniversitede hüküm mü sürüyor serzenişini gündeme taşımıştı

Şimdi ise yeni bir iddia söz konusu. Sosyal Medyada felsefi sözler paylaşan Rektör Yardımcısı Ali TAŞKIN´ın, bu sözleri kamu yararına değilde kendi şahsına kullandığı izlenimi oluşturulmakta. ÖSYM ci Rektör Yardımcısı Ali TAŞKIN´ın kızını Fen FAKÜLTESİ Mikrobiyoloji alanında doktora yapmış olmasına rağmen içerik açısından çok farklı olmasına rağmen  ve emsal DANIŞTAY kararlarına rağmen yeni bir emrivaki kadroyla ben istediğimi yaparım edasıyla TIP FAKÜLTESİ MİKROBİYOLOJİ bölümüne kadrosunu çıkartmaya çalıştığı üniversitede konuşulan konuların başında geliyor.

Döner sermayeden kızını yararlandırma arzusu içinde olup olmadığın ın TAŞKIN tarafından dini ve felsefi yönünün kamuoyuna anlatılması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde de yine yenilenen lüks rektör yardımcıları odası ile gündeme gelen TAŞKIN´ın, kızına ?beşik uleması? mantığın ile kıyak çekip çekmeyeceği kamuoyunda merak ediliyor.

TAŞKIN´ı tanıyanlar, Ali TAŞKIN´ın buna tenezzül etmeyeceğini olsa olsa bunun bir yanlış anlamadan ibaret olabileceği görüşlerini dile getiriyorlar.

Filozofların sözlerini paylaşan ve ilahiyat kökenli olan TAŞKIN´ın hiç kimseye ayrıcalık yapacak biri olmadığını dile getiriyorlar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —