Vay, Vay, Vay!

Vay, Vay, Vay!

Abdüllatif ŞENER´in prenslerinden Türkiye Partisi Eski İl Başkanı olan Ahmet KUZU´nun önlenemeyen yükselişinin sırrı merak ediliyor.Siyasi hedefim yok diye kamuoyuna beyanat veren KUZU´nun, başta imar olmak üzere, pek çok konuda mahir olduğu biliniyor.

 

 

Siyasi bir birikim ve tecrübesi olmamasına rağmen Abdüllatif ŞENER´in İl Başkanlığını yapan ve provaktif iş ve eylemlerle adından söz ettiren Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU, eleştirilmeye devam ediyor.

Siyasi hiçbir hedef ve beklentisinin olmadığını ara ara kamuoyuna deklare eden KUZU´nun, aslında çok önemli komisyonların üyesi olması ise şaşkınlık oluşturuyor.

Başkan Sami AYDIN´ın da çok yakın çalışma ekibinden olan KUZU´nun, ?İmar Komisyon Üyesi,Encümen Üyesi? olması yanı sıra Merkez İlçe Başkanlığı ile birlikte müteahhitlikte yaptığı biliniyor.

Ahmet KUZU´nun bu denli önemli komisyonlarda söz sahibi olmasının ardında yatan isimlerin Hilmi BİLGİN ve Sami AYDIN olduğu biliniyor.

Ziya ŞAHİN´i alt etme ekibi olarak da bilinen bu isimlerin asıl hedeflerinin Ahmet KUZU´yu İl Başkanı yapmak olduğu biliniyor.

Kent Meydanında zamanın Başbakanı şimdinin Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ı, ?eşekle protesto? ederek bütün Türkiye´nin dikkatlerini çeken KUZU´nun, hangi akıl ve izan ile Ak Partiye geçtiği ise tam bir muamma.

Başbakan Binali YILDIRIM´ın isteği üzerine yapılacak olan teşkilat yenilenmelerinde KUZU´nun görevden alınmasına ise kesin gözü ile bakılıyor.

Her ne kadar Hilmi BİLGİN´in desteğini alsa da bunun bir fayda sağlamayacağını ifade eden partililer, KUZU´yu seçmenlerin sevmediğini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler:
hasan kara
28.04.2017 09:45:00
ADAM MARİFETLİ KARDEŞİM NE VAR BUNDA GEMİSİNİ YÜRÜTEN KAPTAN.

Yusuf Kul
5.05.2017 06:21:25
adam abdüllatif şeneri boşa satıp gelmedi ya.