VEFAYA BAK!

VEFAYA BAK!

SİVAS’ta dün ilginç hareketlilikler yaşandı. ŞEHİRDE konumunu borçlu olduğu ve SOYLU ile yakınlığını her ortamda dile getirerek şehir bürokrasisini bile talimatlandıran AHMET KUZU’nun, dün profilinden SOYLU’yu sildiği görüldü.

SPHM ÖZEL HABER

Dün SİVAS’ta ilginç gelişmeler yaşandı. TÜRKİYE PARTİSİ zamanında Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’ı ihanetle suçlayan AHMET KUZU’nun, bir ara SÜLEYMAN SOYLU’yu profilinde kullandığı resmi de sildiği gözlemlendi.

Akşam SÜLEYMAN SOYLU’yu sildikten sonra “TWETER üst resmini CUMHURBAŞANI ERDOĞAN’ı yan küçük profille de İsmet YILMAZ ve kendisini koyarak” siyasi ikbali için yeni bir oyun kurguladığı yorumlarına neden oldu.

Durumun AK PARTİLİLER tarafından tespit edildiğini öğrenene Ahmet KUZU’nun acilen mevcut profilini değiştirerek tekrar eski, SÜLEYMAN SOYLU olan profili yayına soktuğu öğrenildi.

Duruma göre hareket etme kabiliyeti bilinen ÖZBELSAN GENEL MÜDÜRÜ KUZU’nun, İç İşleri Bakanı SOYLU ile yakınlığını kullanarak pek çok yerel BÜROKRATI da yönlendirerek etkisi altına aldığı kamuoyuna çok ciddi olarak iddia ediliyor..

 



Anahtar Kelimeler: VEFAYA !