Tarih: 21.01.2023 20:41

VEKİL OLMA YARIŞI BAŞLADI!

Facebook Twitter Linked-in

STHM ÖZEL HABER

SİVAS Ak Parti kulisleri en hareketli zamanını yaşıyor. Vekillik için AK PARTİ kuruluş sürecinde görev alan teşkilatçı isimler yavaş yavaş sahaya inerken, 10'un üzerinde bayan partilinin de vekil olmak için kulisler yaptıkları öğrenildi.

Şuana kadar 100 civarında ismin hazır kıta sırada bekleyip ekip oluşturdukları haberleri gelirken, neredeyse AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI ve Gençlik kıolları başkanlığı yapmış bütün isimlerin aday olma yolunda ilerledikleri belirtiliyor.

Şuan görevde bulunan AK PARTİ İL TEŞKİLATI ve MERKEZ İLÇE teşkilatında görev alan yöneticilerin de vekillik için hazır oldukları bilinirken, mevcut yönetimden hiç kimsenin listeye girme derdinin olmaması gerektiği, teşkilat çalışması için sahayı kontrol etmelerinin en doğru olacağı yorumları yapılıyor.

Mevcut İl Başkanı AKSU ve il Genel Meclisi Başkanı AKKAŞ'ın da vekilliği düşündüğü AK PARTİLİLER tarafından dile getiriliyor. AKKAŞ' ın bu 100 kişilik liste arasında şansının olmadığı, AKSU'nun ise kamuoyunun ısrarla "CUMHURBAŞKANININ siyasi temsilcisi sensin demesine rağmen bu iradeyie sahip çıkmak yerine, bu iradeyi zamanın yöneticisi  SALİH AYHAN'a teslim ettiğinden" dolayı tepki olduğu yorumları yapılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —