Vekil Olursan Cafe Ne Olacak?

Vekil Olursan Cafe Ne Olacak?

Sivas yerel siyasetinin en renkli siması olan Semiha EKİNCİ Ak Parti’den aday adaylığını açıkladı. Şansı olmamasına rağmen şansını deneyip ikbali için siyasi yatırım amacını hayata geçirmeyi arzulayan EKİNCİ’nin, siyasi gücünü kullanarak Ünive

Sivas yerel siyasetinin en renkli siması olan Semiha EKİNCİ Ak Parti’den aday adaylığını açıkladı. Şansı olmamasına rağmen şansını deneyip ikbali için siyasi yatırım amacını hayata geçirmeyi arzulayan EKİNCİ’nin, siyasi gücünü kullanarak Üniversitede aldığı Cafe’yi eğer vekil olursa ne yapacağı merak ediliyor.

 Sivas Ak Parti teşkilatının içerisinde yer alan Semiha EKİNCİ’nin siyasi gücünü kullanarak Üniversite Rektörü Faruk KOCACIK’ın dâhili ile bir Cafe işletmeciliği aldığı dilden dile dolaşıyor. EKİNCİ için uygulanan ayrıcalıkların diğer kadınlar içinde uygulanıp uygulanmayacağı merak ediliyor. Ticaret ve siyaseti aynı kulvarlarda götüren EKİNCİ’nin son demde Ak Parti’den aday adayı olması ise şaşkınlık oluşturmadı. En yakın rakibi Şadiye ÖZTÜRK’ü saf dışı bırakarak bir adım öne geçmek için Nursuna MEMECAN’a güvenen EKİNCİ’nin eğer seçilirse Sivas için neyi takip edeceği merak ediliyor. Sivas’ın sorunlarına ne ölçüde vakıf olduğu da muamma olan EKİNCİ’nin, seçilmese dahi geleceği için bu aday adaylığının işe yarayacağı belirtiliyor. Nursuna MEMECAN’ın Sivas’tan aday olmayacağı kesinleşirken, MEMECAN’ın EKİNCİ’yi listeye sokacak gücünün ise şu şartlarda mümkün olmadığı vurgulanıyor.