Vekillik olmadı sıra Rektörlükte mi?

Vekillik olmadı sıra Rektörlükte mi?

İki dönemdir Ak Parti Aday Adaylığı için başvuran lakin hayal kırıklığına uğrayarak listeye giremeyen, Faruk KOCACIK ekibinden Hüseyin YILMAZ, şimdilerde gözünü gelecek yıl yapılacak rektörlük seçimlerine çevirdi. Mehmet BAKIR, Hüseyin SARI, Şeref BOYRAZ,

 

Cumhuriyet Üniversitesi nefesini tuttu seçimlere kilitlendi. Mehmet BAKIR ve Faruk KOCACIK´ın epey bir ortak oy kitlesinin olduğu bilinirken, İlahiyat kökenli Hüseyin YILMAZ´ın da, rektörlük için hazır beklediği biliniyor. BAKIR ve KOCACIK ikilisinin oy birlikteliğine PARALEL YAPI´nın da destek olduğu iddia edilirken, kıran kırana yapılacak mücadelede ipi kimin göğüsleyeceği şimdiden merak ediliyor.

Ak Partili olduğunu tescil ettirmek ve liste şansı olmadığını bildiği halde REKTÖRLÜK için hazırlık yapan Hüseyin YILMAZ´ın ise, aday olacağı kulislerde konuşuluyor.

İki defadır aday adayı olan lakin listeye giremeyen YILMAZ´ın, Rektörlük için hazırlık zaman kolladığı belirtiliyor.

Faruk KOCACIK ile birlikte üniversitede yanlı kadrolaşmalar yapan ve üniversiteyi modern bir geleceğe taşıyamayan KOCACIK ve YILMAZ´a, üniversite kaynaklarınca şans tanınmıyor.

Güya Ak Parti ile Üniversite arasında köprü kurar bir misyon görüntüsü veren YILMAZ´a, parti kaynakları böyle bir bağın YILMAZ tarafından kurulma durumunun olmadığını ifade ediyorlar.

Üniversite kaynakları artık eski yüzlerden şehre bir fayda olmayacağı ve yeni dönemde, yeni bir ekibin Üniversitenin kayıp yıllarını gidermesi gerektiği görüşlerini dile getiriyorlar.