Tarih: 11.12.2017 17:46

Ve...Kulisler Hareketlendi!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ, referandumdan bu yana Ak Parti ile sıcak ilişkiler içinde olmaya devam ediyor. BBP´li DESTİCİ´nin Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ile geçtiğimiz hafta yaptığı partilerin ittifak etmesi görüşmesi kamuoyunda olumlu bulunurken, 2019 da BBP´nin AK Parti ile ittifak yapmasının yerelde özellikle Belediyelerde karşılığı olacağı yorumları yapılıyor.

BBP´nin her ne kadar hatırı sayılı oyu olmasa da psikolojik destek ve özellikle Muhsin YAZICIOĞLU´nun aziz hatırasına çok değer veren Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın, BBP ile 2019 ittifakına yeşil ışık yakacağı siyasi kulislerde konuşulmaya başladı.

Bir diğer iddia ise BBP Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ´nin Sivas Belediye Başkanlığı´nı istediği yönünde. Hatta ÜRGÜP´ün de siyasi atmosferi sıcak tutma girişimi ardında DESTİCİ´nin talimatı olduğu iddia ediliyor.

Siyasi analistler ise gerek Sami AYDIN´ın gerekse Doğan ÜRGÜP´ün gelecek Belediye seçimlerinde şanslarının olmadığı, Ak Parti içinde bir ismin adının başkanlık için geçtiği görüşlerini kulislerde dillendirmeye devam etmeleri yavaş yavaş şehir kamuoyunda yayılmaya başladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —