Tarih: 13.02.2013 11:33

VERGİ?NİN VERGİSİ ÖDEYEN ÜLKE!

Facebook Twitter Linked-in

Sıfır Araba Alırsın Ödersin `ÖTV`

Sonra Birde Üstüne Ödersin `KDV` Dünya da Tekiz . Verginin Vergisini Ödüyoruz , Üzerimize yok vergi ödemede, Sigara Alıyoruz Vergi, Araba Alıyoruz Vergi, Benzin Alıyoruz Vergi, Elektronik Eşya Alıyoruz Vergi, Elektrik Faturası Vergi,

Kontör yüklüyorsun telefonuna pat bişey geliyor 3 TL vergi Hatta Ev Satıyoruz üstüne bide Vergi veriyoruz , Devlet Kendi Ayaklarının Üzerinde Durmuyor , Halk ,Devleti Ayakta Tutuyor.

Stalin`in Tavukla Bir Hikayesi VAr Aklıma O Geliyor Buyurun Okuyun Yorumunu Siz Yapın... Stalin, hizmetkárlardan birini çağırıp emreder: "Çabuk bana bir tavuk getirin!" * * * Aceleyle bir tavuk kapıp getirir uşaklar... Stalin, adamlarının gözleri önünde tavuğun tüylerini canlı canlı yolmaya başlar. Diktatör, bütün tüyleri yolunup cascavlak kalan tavuğu odanın ortasına salıverir: "Şimdi izleyin bakalım nereye gidecek bu şaşkın tavuk?" Zavallı tavuk içine düştüğü azaptan kaçıp kurtulayım diye aralık kapıdan dışarı kaçar, soğuktan tir tir titrer, dönüp masaların altına girer, köşeli masa ayakları canını yakar, duvar diplerine koşar, tüysüz kanatları yara bere içinde kalır, şömineye yaklaşır, tüysüz derisi kavrulur... Sonunda çaresiz, tüylerini yolan Stalin?in bacakları arasına sığınıp saklanır. O zaman Stalin, cebinden bir avuç yem çıkarıp yolunmuş tavuğun önüne tane tane atar. Yemlenen tavuk bundan sonra, Stalin nereye yönelse peşinden koşar! Ağızları bir karış açık kalan dostlarına bakan Stalin, alaycı bir gülüşle şöyle der: "Gördünüz mü? Halk dediğiniz topluluk bir tavuk gibidir. Tüylerini yolup aldıktan sonra onu serbest bırak. O zaman yönetmek o kadar kolay olur ki..."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —