Bu Çok Güzel Bir Haber

Bu Çok Güzel Bir Haber

Cumhuriyet Üniversitesi bölünmeden MÜSTAKİL yeni bir ÜNİVERSİTE kurulması kararı SİVAS için büyük bir şans olarak görülüyor. Bakan YILMAZ´ın büyük emekleri sonucu sıfırdan kurulacak olan BİLİM ve TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ, şehrin gelişmesinin adeta motoru o

SPHM ÖZEL HABER

SİVALILAR´ın gözünden kaçan büyük bir adım olan, BİLİM ve TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ şehre kazandırıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi bölünmeden usta bir manevra ile yeni bir üniversite kurulma kararının çıkarılması memnuniyet oluşturuyor.

Özellikle müstakil üniversite konusunda Bakan İsmet YILMAZ´ın önemli çabaları olduğu haber merkezimizin edindiği bilgiler arasında.

Bakan YILMAZ´ın  müstakil bir üniversite girişimi meyvelerini verirken, şehir bağlamında da Vali Davut GÜL´ün önemli çabalar gösterdiği ve yeni üniversiteye yer konusunda çalışmalara ara vermeden devam ettiği biliniyor.

Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin kurulmasının perde gerisindeki ismin Bakan YILMAZ olduğu yavaş yavaş şehirde duyulurken, bu üniversitenin SİVAS´ın geleceğini onaracağı yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler:
kenan coş
10.06.2018 22:44:10
Sayın Bakan ın ve Vali Bey´in yeni üniversite kurulması için büyük çaba sarf ederken sayın rektör ün orasının kurulması gelişmesi daha 5.6 yıl var dediği söylenmekte bu ifadenin amacı nedir acaba?yer olarak batı yönünün düşünülmesi ve çalışmalar hız veren emeği geçen herkese teşekkürler.