Ya SİVAS POSTASI Olmasaydı?

Ya SİVAS POSTASI Olmasaydı?

Sivas Postası Gazetesi, doğrular adına mücadele vermeye devam ediyor. Olaylar olmadan bir yıl önce, konuları gündeme getiren, herkesin bir yıl sonra ancak gerçekleri görebildiği şehrimizde, okurlarımızın, SİVAS POSTASI olması bu şehir ne yapar soruları ek

 

Sivaslı entelektüellerce ?YİĞİTLER POSTASI? ve Sivas´ın ?CESUR YÜREKLERİ? olarak anılan Sivas Postası Gazetesi, şehrin gündemini yıllardır tutmaya devam ediyor.

Entelektüel derinlik ile sadece küçük haberleri okura duyurmak yerine, haberleri yorumlayarak ve farklı bakış açıları sunarak, SİVAS´ta özgün yerini koruyor.

Kim olursa olsun, haksızın karşısında duran, haklının yılmaz savunucusu olan SİVAS POSTASI ekibi, nice iftiraya, zorluğa, karalamaya rağmen asil yürüyüşüne devam ediyor.



Anahtar Kelimeler: SİVAS POSTASI Olmasaydı
İlbeyli58
9.12.2015 22:59:44
İyi ki varsın Sivas Postası. Yiğidolar Postası olduğunu ispat ediyorsun.

Kazım can
10.12.2015 13:37:44
Toplumumuzun bana dokunmayan yılan bin yaşasın, bal tutan parmağını yalar,bizden olsun liyakat önemli değil dediği ,insanımızın ve memleketimizin gittikçe kötüye gittiği şehrimizde iyiki varsınız teşekkürler Hakkın ve halkın yanında yer aldığınız için

STATÜKO KARŞI ELEŞTİREL MEDYA!
23.12.2015 10:55:10
Gördüğüm kadarı ile Sivaspostası KAMU ÇIKARI ADINA ve HAK VE HUKUK İÇİNDE YALNIŞLARA GERÇEKTEN YALNIŞ diyor! Diğer TAM DERSİ UÇTA BİR kurumun GÜDÜMLÜ GAZETESİ var! "ARADAKLER DE" "NE ŞİŞ YANSIN, NE KEBAP!" vizyonunu ve misyonunu SEÇMİŞLER. Yani, YİĞİTLERPOSTASI dışındakiler STATÜKOCU GAZETECİLİK yapmaktadırlar!