Ya YILMAZ Olmasaydı?

Ya YILMAZ Olmasaydı?

Kabinede Sivas ile ilgili her konuda elinden geleni yapan hemşehrimiz İsmet YILMAZ´ın, SİVAS´ta yeni okul yapılması başta olmak üzere eğitim öğretim anlamlı her türlü maddi desteği şehre kazandırdığı öğrenildi. Geçen 4 yılda gelen ödeneğin daha fazlasının

SPHM ÖZEL HABER

Ak Parti´nin önde gelen isimlerinden biri olan Milli Eğitim Bakanı hemşehrimiz İsmet YILMAZ, Sivas ile ilgili her konuda elinden geleni yapmaya devam ediyor. Özellikle  Sivas kasaba, köy, ilçe ve şehir merkezinde pek çok okulun yapıldığı, pek çok okulun tamir edildiği, spor salonları başta olmak üzere eğitim öğretim anlamlı pek çok yatırımın YILMAZ´ın ilgisi ile hayatiyet kazandığı bilgilerine ulaşıldı.

Özellikle 1 yıl içerisinde ise yeni okul binaları, tamiratlar ve eğitim amaçlı spor salonlarının da inşa edildiği biliniyor. Haber Merkezimizin ulaştığı bilgilere göre, geçen 4 yılda gelen ödeneğin tamamından daha fazlasının 1 yıl içinde geldiği ve bunlarla da şehirde derslik ihtiyacının tamamlanmak üzere olduğu vurgulandı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ´ın eğitim öğretim amaçlı spor salonlarını da okullara kazandırdığı ve pek çoklarının inşaatlarının devam ettiği öğrenildi.

SİVASLILAR, 81 il olduğunu ve kabinede Sivaslı bir BAKAN´ın olmasının şehir adına bir şans olup, bununda kıymetinin bilinmesi gerektiği görüşlerini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: YILMAZ Olmasaydı