Yağmur Şehri Felç Etti

Yağmur Şehri Felç Etti

SİVAS´taki AK PARTİ oylarının düşmesinin müsebbiplerinden biri olan SAMİ AYDIN, kamuoyu tarafından eleştiriliyor. FETÖ yapısının bir bardak çayını dahi içmemiş VATAN ve MİLLET sevdalısı insanları FETÖCÜ diye savcılığa şikayet eden AYDIN´ın, bu şikayetler

SPHM ÖZEL HABER

BUGÜN şehirde yaklaşık 1 saat yağan yağmur SİVAS´ı felç etti. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak yerine şahsi işleri ile uğraşan AYDIN ise eleştirilerin odağında.

Pek çok mahalle ve sokakta esnaf kendi imkanları ile gölcükleri dağıtma uğraşını verirlerken, Denizi olmayan şehre de her yağmur sonu denizin getirildiği esprilerinin yapılmasına neden oldu. Son 9 ayına giren Başkan AYDIN´ın ise Belediye çalışmalarını ise beceremediği belirtiliyor.

AK PARTİ´nin SİVAS´ta 24 Haziran seçimlerindeki parti oy kayıplarının birinci sebebi olarak AYDIN´ın yanlı ve zayıf icratları olduğu belirtiliyor.

Kişiye dair imar uygulamaları, yakın çevresine imtiyazlar, OSB´deki İTFAİYE yeri ve binasını fabrikasına kattığı iddiaları, FETÖ DERNEĞİ KİMSE YOK MU´nun reklamının BELEDİYE LED akranlarda yayınlanması, FETÖ iltisaklı birini MECLİS ÜYESİ seçmesi gibi pek çok şaibe ile gündemden düşmeyen AYDIN´ın AK PARTİ oylarının kaybolmasında etken olduğu yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Yağmur Şehri Felç Etti
ekmek fab
25.06.2018 21:30:02
birde hala şu yiyğier ekmek fabrikası sevgisini merak ediyoru.Adamlar 4 tane bacayı kullanmayıp camdan direk baca çıkartılar yılladır filitre yok normal denildi.Yine fanları yıllarca yasal degeri üstü ses gürültü çıkardı.Yine kimsenin haberi yok.Yine adamalar yoları kaldırmları işgal etti.Aaçlarını kaldrımalara park etti otorparkı vs yeterli olması gerekirken yine Yiğiterker ya yaparlar.Adamlar hakkında gün boyu fiş vermeyip akşam göstermelik fiş kestiklerine dair cezai işlem yapıldı.Hala çalışma ruhsatı işyeri açma ruhsatı veren belediye hala umrunda değil.Yaw bu Yiğiter ekmek fabrikası sevgisi neden cidden iyice merak ettim.Bu kadar usulsiz fan baca vergi fişlerinde cezai işlme yapılan firma kaldırmları kapatan araçlarını park eden otoparkı yeterli olmayan firma hakkında bu kadar usulsuzlukleri olan bir firmayi neden incelemez merak ediyorum.Ve çalışma ruhsatı var diyerek normal demelerini.Bunların hepside belgelerle sabit bu arada hiç savunmaya kalkmayın.