Tarih: 18.03.2016 22:15

Yalova Sivaslılar Derneğine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

 

İstanbul Milletvekili olan SİVASLI Osman BOYRAZ, Sivaslılar´ın yaptığı bütün etkinliklere büyük bir özveri ile katılıyor.

Yalova´da bulunan Sivaslılar ile Sivaslılar Derneği´nde bir araya gelen Milletvekili Osman Boyraz, derneğin çalışmaları ve Yalova´da yaşayan Sivaslılar hakkında bilgiler aldı.
Yalova´da şu an 4500 Sivaslı bulunduğu belirten Yalova Sivaslılar Dernek yetkilileri, Yalova´da Sivas´ın örf ve adetlerini, kültürünü burada da yaşadıklarını belirtti.
AK Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Osman Boyraz, ?Yalova, Bursa ve Kocaeli sorumlusu olarak Bursa ilimizde düzenlenen programa iştirak etmek üzere Bursa´ya gittik, Bursa´da ki programımız iptal olunca Yalova ilimizi de ziyaret etmek istedik.
Yalova´da,AK Parti Teşkilat Başkanları, Gençlik Kolları ve Kadın kollarımızla bir toplantımız oldu.Bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz. Sonuçta hepimiz doğduğumuz topraklardan bir şekilde koptuk ve buralara geldik. Sadece Sivaslılar için geçerli değil, Muşlular için de, Diyarbakırlılar içinde, Antepliler içinde ülkemizin değişik yerlerinden insanlarımız buralara yerleştiler? ifadelerini kullandı.
Gerek İstanbul´da gerekse İstanbukl dışındaki Sivaslıların birlik ve beraberliği için adeta çırpınan Osman BOYRAZ, oluşan bu enerjiyi ülke ve Sivas menfatlerine yönlendirmeye devam ediyor.

SİVAS´a da pek çok ödeneğin kazandırılmasında büyük çaba gösteren BOYRAZ, Sivas´ın TBMM´deki gururlarından biri olarak takdir ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —