Tarih: 06.03.2015 22:18

Yandı Gülüm Keten Helva

Facebook Twitter Linked-in

Ülfet Hukuk Derneği kurucularından olan Hilmi BİLGİN, siyasi hayatında düşüşe geçerken, ona bel bağlayanların başında gelen Eğitim Bir Sen İl Temsilcisi İlhan KARAKOÇ’ta, şok üstüne şok yaşıyor. Genel Merkez bağlantılarının iyice kopması yanı sıra, Sivas’ta da Eğitim Bir Sen’in üyeleri arasında ikilik meydana getirmesi nedeniyle eleştiri alan KARAKOÇ, son olarak ümidini Ahmet KUZU ve Hilmi BİLGİN’e bağladı.

Ak Parti Hükümetini Kenet Meydanında eşekle protesto derek bütün ülkeye rezil eden Ahmet KUZU’nun kendi siyasi hayatı sorgulanırken, Ülfet Hukuk Derneği Kurucusu Hilmi BİLGİN’in de geçtiğimiz aylarda yaşanan Bakan YILMAZ ve İl Başkanı Ziya ŞAHİN’e baş kaldırıyı organize ettiği iddiası ile siyasi hayatının bitip avukatlık mesleğine geri dönmeye hazırlandığı dile getiriliyor.

Bütün bu gelişmeleri iyi analiz eden şehir kamuoyu, gerek Eğitim Bir Sen Genel Merkezinde, gerekse şehirde desteğini kaybeden İlhan KARAKOÇ’un, sendikal faaliyetlerde de başarısız olmasının Eğitim Bir Sen İl Temsilciliği konumunu tartışılır hale getirdiği yorumları yapılıyor.

Sivas’ın eğitimi yerine okul müdürleri ve müdür yardımcıları ataması ile kendini konumlandırıp ikiliklere neden olan KARAKOÇ ve çalışma ekibinin, Sivas için ne yapmak istedikleri anlaşılamıyor. Şahsi egolarının tımarlanması haricinde bu şehre bir çivi dahi çakma becerisi gösteremeyenlerin, “gölge ederek” kendilerini konumlandırma girişimleri hayretle izleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —