YANİ!

YANİ!

Eski İl Başkanı Ziya ŞAHİN'i mevcut il Başkanı Hakan AKSU'nun ziyareti akıl arşivinde değişik hatırlamaları yeniden gündeme getirdi.

SPHM ÖZEL HABER

İl Başkanlığı zamanında aktif olamayan, zamanın en iyi çalışan idarecilerinin görevden alınmasına ses çıkarmayan hatta, kendisine ulaştırılan ve ısrarla ikaz edilen sorunlara karşı sessiz kalan, riske girmeyen eski İl Başkanı ZİYA ŞAHİN'in, mevcut başkan AKSU'nun ziyareti akılalra seçim hazırlığı  sorularını getirdi.

Gerek AKSU'nun gerekse ŞAHİN'in vekil olma arzularının olduğu hatta bununda normal olduğu vurgulanırken, her iki İL başkanının da vekil olma haklarını kendi elleri ile yok ettikleri yorumlanıyor.

ŞAHİN'in risk almadan rutini devam ettiren o yılları unutulmazken AKSU'ya eleştiriler ise daha fazla.

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN'ın açık açık "halka bürokrat hesap vermiyor, siyasetçi hesap veriyor" demesine rağmen İL BAŞKANLIĞI iradesini zamanın idarecisi Salih AYHAN'a teslim etmekle suçlanıyor. 

Hatta, Hakan AKSU'nun referans olduğu dürüst vatanperver insanlara, Hakan AKSU'nun referans olduğunu öğrenen AYHAN'ın "AKSU referans ise en ağır cezayı verin diye talimat verdiği " biliniyor.

Hakan AKSU'nun ise zerrece kılını kımıldatmayarak, yapılan bu haksızlığa sessiz kaldığı hatta benzer haksızlıklara da göz yumduğu iddia ediliyor.



Anahtar Kelimeler: !