Yap Yık!..

Yap Yık!..

Hızlı tren güzergahı için Kızılırmak üzerinde yapılan köprü ayakları, güzergahın değişmesi sonrasında boş kalırken, onca milli servetin de heba edildiği biliniyor. Şimdi ikinci bir savurganlık ise SSK hastanesi için geçerli. Deprem güçlendirmesi başta olm

 

Tuhaflıklar üzerine tuhaflıkların yaşandığı en başta gelen şehir olan SİVAS´ta,  garabetler zincirine her gün yeni bir halka ekleniyor. Hızlı tren güzergahı için ilk başta yapılan köprü ayakları, güzergahın aniden ve çarçabuk değişmesi sonrasında boşta kaldı.

Bu ayaklar için onca para harcanırken, tren hattının Üniversite altına kaydırıldığı biliniyor. Burasının inşaat işini kimin aldığı merak edilirken, Kızılırmak´ın oynak zemini üzerinde yeterli güçlendirme yapılmayarak ara ara çökmelerin olacağı uzmanlarca dile getiriliyor.

Bu garabete alışan şehir ise ikinci darbeyi yedi. Yeni hastane yapımı ile birlikte birleştirme çalışmalarına hız verilirken, deprem güçlendirmesi yapılan ve pırıl pırıl olan SSK hastanesinin yıkılmaya doğru gitmesi anlaşılamıyor.

Yeni hastane tam rayına oturur oturmaz burasının da yıkılacak olması Sivaslılar´ın sert eleştirisini alıyor. Şehrin büyük şehirlere kayacağı ve hastaların Kayseri ve Ankara yolunu tutacağı varsayılıyor.

SSK hastanesinin yıkılmak yerine ?çocuk veya doğum? esaslı kullanılmasının en doğru olacağı belirtilirken, neden bunun görülmediği ise bilinmiyor.



Anahtar Kelimeler:
sefilix
29.11.2015 21:38:30
yıkılsın amma mesele etti sivaslı bu hastaneyi. mutlaka bir bildiği vardır büyüklerimizin. bu kadar oy almış adamlar. demek ki bir bildiği vardı sivaslıların. ben memnunum arkadaş. ister kaleye yol açsınlar ister avm yapsınlar. hastanede yeter sivas zaten devamlı göç veren bir iliz. avm için bile tokata kayseriye giden hemşehrilerimiz hastane içinde ankaraya yozgata falan gitsin. siz ne bilirsiniz devlet yönetmeyi. bunların hepis planlanmış. hem devir tasrarruf devri. sivasa 3 hastanede neymiş. o kadar dr nerden bulacaz bu chp zihniyeti yurt dışından doktorada hayır demişti. hamşire yok hastabakıcı yok. ancak tek hastane ideal demek ki. güzel güzel. durmak yok yola devam. birde şunu anlamıyorum önce oy verip sonra koy vermeyeceksiniz. bunların hepsi söyleniyordu. ben eleştiryordum. bu kadar oy çıkınca demek ki biz yanlış yapıyor muşuz dedim. bir bildiği vardır ben destek veriyorum artık. ne yaparlarsa mutlaka mantıklı izahı vardır mantıksız izahı da olsa tam destek hep destek bundan sonra böyle.

deren
1.12.2015 08:14:37
Hep söyledim yine söyleyeceğim, Askeri Hastanenin yıkılarak yerine 2. bir devlet hastanesi yapılması gerek. Şimsiki SSK hastanesini Kızılırmağın yumuşak havzasına taşımak ileride dönülemeyecek hasarlara neden olacaktır.

agackakan
2.12.2015 12:19:59
cocuk drları grevde...nobet parası vermemek ıcın nobet sonrası doktorlara zorunlu ızın kullandıran yonetım arasında kavga...neler oluyor..yonetım tarafından drlara mobıng uygulanıyor..ey sıvas halkı hastanenız gıttı basın sagolsun drlarınıda kaybedıyorsun...