Yar Bana Bir REKTÖRLÜK!

Yar Bana Bir REKTÖRLÜK!

C.Üniversitesi´nde görev yaparken her zaman kazanana oynayan Hilmi ATASEVEN, şimdi de REKTÖR olabilmek için ANKARA da temasta...

SPHM ÖZEL HABER

 İtidalli bir gidiş yerine zikzaklarla dolu bir anlayışı benimseyen Hilmi ATASEVEN, yıllar önce C.Üniversitesinde umduğunu bulamayınca Özel bir hastaneye geçmişti.

Ardından MALATYA´ya onun da ardından YOZGAT´a geçen ATASEVEN, Alim YILDIZ´ın Rektör olması ile SİVAS´a geldi.

Rektör yardımcısı olur olmaz çalışkan insanlara mobbing uygulayarak Üniversiteyi keşmekeşe çeviren ATASEVEN´in Rektörlük planları da yaptığı biliniyor.

Bilim Teknoloji Üniversitesine Rektör olmak için de uğraşan lakin bunu beceremeyen ATASEVEN´in, ANAKARA bağlamlı kulisler için de SAĞLIK BAKANLIĞI´nı tercih ettiği ifade ediliyor.

Burada Alim YILDIZ aleyhine muhalefeti de körüklediği ve Rektörün  başarısız olması için çalıştığı da iddiaların arasında.

Her bulduğu makama atlama gibi kendine bir görev seçen ATASEVEN´in, Cumhuriyet Üniversitesi veya başka bir üniversiteye rektör olmaya çalışacağı lakin hiçbir somut gayret ve projesi bilinmeyen ATASEVEN´in şansının olmadığı vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: Bana REKTÖRLÜK
Selahattin bey
24.05.2019 18:16:59
Alım yıldız başarılı mı ki bu hocanının üzerine yıkıyorsunuz herşeyi.Tüm olumsuzlukların sebebi başta rektör bey ve mevcut yönetimi.

Cahit bey
13.01.2020 15:51:47
Sivastan yetişmiş, halen Sağlık Bakanlığında Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü gibi önemli bir görevi yürütmekte olan hemşehrimiz Hilmi Ataseven hoca hakkındaki bu dedikoduları yadırgıyorum Sayın Sivas Postası yetkilileri. Saygın ve karakter sahibi olduğuna onu yakından tanıyanlar ve şahsım şahittir...

mahmut
14.01.2020 12:45:23
sayın cahit bey bu şahsı ben senden daha iyi tanırım . koltuk düşkünü bir adamdır

Yusuf Bey
14.01.2020 23:12:29
Hilmi bey Üniversite için kazanımdı. Alim beylede yol arkadaşlığı yapmıştır. Kendisinin bu şekilde bir talebide yoktur. Bu haberi yapanın hamgi amaçla yaptığını algılayabilmiş değilim. Hilmi bey görev adamı olup verilen görevi başarı ile sürdürmüştür. Ayrıca yola çıkmış olduğu Alim beyide yüz üstü bırakmaz. Bu böyle biline.

Lutfu
15.01.2020 01:11:05
Arkadaşlar ikisi de müşterek arkadaşım. Araları cok iyi elele verip Alim beyi 2.döneme hazirliyorlar. Bu net ve kat´i bir bilgi. Bu konu üzerinden yapılacak olan hbrlerin tamamının fos çıkacağını peşinen belirtmek isterim.