Yar Bana Bir İktidar

Yar Bana Bir İktidar

Geçtiğimiz dönemin Belediye Başkanlığı aday adaylarından biri olan Halil İbrahim KARADEMİR, siyasette var olma çabasını sürdürüyor. Genel Başkan Yardımcısı Numan KURTULMUŞ’un yanı başından ayrılmayan KARADEMİR’in, vekillik hayallerini bu minva

Geçtiğimiz dönemin Belediye Başkanlığı aday adaylarından biri olan Halil İbrahim KARADEMİR, siyasette var olma çabasını sürdürüyor. Genel Başkan Yardımcısı Numan KURTULMUŞ’un yanı başından ayrılmayan KARADEMİR’in, vekillik hayallerini bu minvalde sürdürdüğü belirtiliyor.

 Sivas’ın yerel siyasetinde profili düşük biri olarak bilinen Halil İbrahim KARADEMİR, siyasi manevralardan geri durmuyor. Geçtiğimiz dönem Belediye Başkanlığı aday adaylığı döneminde vizyonsuz ve enerjisiz bir seyir izleyen KARADEMİR’in, başkanlık hayallerinin suya düşmesi sonrasında, gözlerini vekilliğe diktiği bilgisine ulaşıldı.

Numan KURTULMUŞ’un yanı başından ayrılmayan ve onun Ak Partideki etkinliğini bilen KARADEMİR’in, önümüzdeki dönem vekillik sıralaması için hazır ve nazır olduğu vurgulanıyor.

Sivas kamuoyunda enerjik bir yapı olarak görülmeyen ve şehre dair entelektüel düşünceleri aday adaylığı sırasında gösteremeyen KARADEMİR’in, vekillik ipini göğüsleyip göğüsleyemeyeceği merak ediliyor.

Ali TURAN, Hilmi BİLGİN, Osman KILIÇ, Orhan TAŞ,Ömer KULAKSIZ, Selami UZUN gibi Sivas’a katkı sunamayıp şehrin devasa sorunlarına çözüm bulamayan vekiller gibi, KARADEMİR’in de sıradan bir seyri takip ettireceğini dile getiren siyasi gözlemciler, bu minvalde KARADEMİR’in başarılılı olamayacağını vurguluyorlar.



Anahtar Kelimeler: Pazartesi SİVAS POSTASInda