KANUN YAKASINA YAPIŞTI!

KANUN YAKASINA YAPIŞTI!

SİVAS´ta görev yaptığı üç yıl içerisinde şehrin eğitim düzenini bertaraf ederek, liyakatsiz yapılanmaları gerçekleştiren ALTINSOY, şehrin eğitimini dibe vurdurmakla suçlanırken, GÖREV YERİNDE olmadığı halde ?HAK ETMEDEN? sınavlardan ücret alması ile de se

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta tartışmaları bir 3 yıl görev yapan ve son demde ?GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN? yargı karşısına çıkan ALTINSOY ile ilgili gün geçmiyor ki bir usulsuzlük gündeme gelmesin.

Eğitim öğretim yapıp şehrin eğitim felsefesini oluşturması gerekirken, GÖREV YERİNDE olmadan para alma başta olmak üzere pek çok tuhaf ilişkiler ağı ile hala gündemde.

SİVAS POSTASI´na ulaşan bir belge ise yine şaşkınlık oluşturdu.

Resmi evraka göre,15-05-2017 ile 19-05-2017 tarihleri arasında görevli izinli olarak ÇEK CUMHURİYETİNE giden ALTINSOY´un, gitmeden önce 13-14-05/2017 tarihinde (Cumartesi-Pazar) ve 20-21- 05/2017 tarihlerinde görevli olduğu halde SINAV GÖREV yerinde olmadığı ve 1.342.17TL. ücret aldığı öğrenildi.

Görev yerinde olmadan yani hak etmeden ücret alan ALTINSOY´un yine benzer konulardan MANİSA´da ÇİFTLİK SORUŞTURMASI ile hakim karşısına çıktığı ifade ediliyor.

Mustafa ALTINSOY´un aldığı bu paraları kuruşu kuruşuna hazineye iade etmesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: YARGI PEŞİNDE