Tarih: 05.05.2017 06:12

Yat Yat Uyu; Uyu Uyu Yat!

Facebook Twitter Linked-in

 

 

SİVAS muhalefet yokluğu yaşıyor. Şehirde Büyük Birlik Partisi adeta sessizliğe gömülürken MHP´nin de etkin bir sesinin olmadığın biliniyor. Ana Muhalefet Partisi CHP´nin ise bir STK´dan bile daha az işlev görmesi tepki çekiyor. Mahalle muhtarları ve köy dernekleri dahi irili ufaklı fikirler üretip gündemi belirleme yönünde çalışmalar yaparlarken, CHP´nin nerde ve ne yaptığı ise tam bir muamma olarak duruyor.    

Şehirde pek çok alanda yapılan çalışmalar hakkında CHP´nin ne düşündüğü merak ediliyor. Hızlı Tren, Belediye Çalışmaları, şehrin geleceği gibi konularda CHP´nin Sivas teşkilatının bir fikrinin olup olmadığı ise bilinmiyor.

Hatta Ana Muhalefet Partisi Sivas teşkilatının, derli toplu bir proje ve fikirlerinin de olup olmadığı ayrıca merak ediliyor.

İktidar Partisi ve Belediyeyi denetleyip fikir ve çözüm üretmesi gereken CHP Sivas yönetiminin, bu yönde zerrece bir kaygısının olmaması ise tepki çekiyor.

CHP´nin bu teslimiyetçi davranışı nedeniyle meydanı boş bulan pek çok çalışmanın kör topal ilerlediği ve denetimsizlik yüzünden halkta memnuniyet oluşturmadığı vurgulanıyor.

CHP´nin tepeden tırnağa değişmesi gerektiğini ifade eden partililer, denetleyen, çzöüm üreten iradeli bir Sivas teşkilatı istediklerini dile getiriyorlar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —