Tarih: 24.12.2015 21:05

Yav He He!

Facebook Twitter Linked-in

 

Üniversite seçime hazırlanırken, geçmiş dört yılı adeta batal eden Faruk KOCACIK´ın yeniden aday olduğunu açıklaması şaka olarak algılandı. Hemen hemen her konuda dibe vuran üniversite olayların merkezi olmuşken, bu sorumluluğun sahibi konumundaki KOCACIK´ın, aday olmaması beklenirken, yeniden aday olduğunu açıklaması ciddiye alınmadı.

Görev yaptığı süre içerisinde, yanlı kadrolaşmalara, paralelin korunmasına epey katkı sunmakla suçlanan KOCACIK´a şans tanınmıyor.

Kocacık zamanında pek çok kıymetli muhafazakâr hoca üniversiteyi terk ederken, akademik başarının da iyi olmadığı herkesçe biliniyor.

Şehir ayağını da ?üç beş güvenlik görevlisi ve şirkete beş on işçi alarak? aklınca elde tutmaya çalışan KOCACIK´ın, Ak Parti ile de Hüseyin YILMAZ aracılığı ile iyi ilişkiler kurma yoluna gittiği belirtiliyor.

Geçtiğimiz dönemde başta Nursuna MEMECAN olmak üzere Bakan İsmet YILMAZ´ı da yanılttığı iddia edilen KOCACIK´ın, bu tür manevralarının artık açığa çıktığı ve bir şansının olmadığı vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —