Yav He He!

Yav He He!

Belediye Başkanlığı seçimlerine bir yıl kala değişik adaylar da yavaş yavaş kulislerde boy göstermeye başladılar. Bir zamanlar ÜLFET HUKUK DERNEĞİ içerisin de olan ve o zamanlar ?kılıcının önü de arkası da kesen? Hilmi BİLGİN´in Başkanlık istediği iddia e

 SPHM ÖZEL HABER

SİVAS Belediye Başkanını ararken, pek çok adayın da kulisleri kokladığı haber merkezimize gelmeye devam ediyor. Şehirde toplumsal karşılığı olmayan ve bir zamanlar AVUKATLARI Ülfet Hukuk Derneğine toplamak için efor sarfeden BİLGİN´in adaylık kokusunu yoklamaya başladığı komik bulunuyor.

ÜLFET HUKUK DERNEĞİ zamanında ?kılıcının önüde arkası da kesen?BİLGİN´in şehir için neler yaptığı ise tartışma konusu. Ufak tefek memur atamaları, görev değişiklikleri, yakın arkadaşlarını kollama gibi icraatları haricinde, kamunun genel yararına dair devasa bir gayreti olmayan BİLGİN´in Aydın´dan boşalacak koltuğu talip olma yoklamaları yapması tepki çekiyor.

Hatta BİLGİN´in yakın arkadaşları ise tuhaf bir iddiayı gündeme getiriyorlar. ?BİLGİN´in eğer Cumhurbaşkanımız git derse gider SİVAS´a Belediye Başkanı olurum? diye sağda solda kulis biriktirildiği gözlemlenirken, sosyolojik bir tabanı ve karşılığı olmayan siyasi hayatının son vekilliğini yapan BİLGİN´in, Başkan adayı olması durumunda Ak Parti´nin şehirde oy kaybının yanı sıra Başkanlığı da kaybedeceği yorumları yapılıyor.

 

 



Anahtar Kelimeler: