Yav He He

Yav He He

Genel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde, Sivas’tan eksik olmayan Ali Turan’ın, vekillik hesaplarının aklından geçtiği biliniyor. Vekilliği zamanda hangi iş ve icraata imza attığı meçhul iken, yeniden bir kişilik kontejyanı doldurma isteğine Si

Genel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde, Sivas’tan eksik olmayan Ali Turan’ın, vekillik hesaplarının aklından geçtiği biliniyor. Vekilliği zamanda hangi iş ve icraata imza attığı meçhul iken, yeniden bir kişilik kontejyanı doldurma isteğine Sivaslılar bıyık altı gülerek “yav he he…”diyorlar.

 Osman KILIÇ, Ömer KULAKSIZ, Orhan TAŞ, Selami UZUN, Hamza YERLİKAYA gibi başarısız vekiller arasında ismi geçen Ali TURAN’ın son zamanlarda Sivas’tan eksik olmaması yoksa, vekillik hesapları mı var yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Bu aralar şehirde bulunan ve belli temasları gazetemize sızan Ali TURAN’ın, yeniden vekilliği düşünüyor olması Sivaslılarca olumlu bulunmadı.

Seçim zamanı Sivas için çok çalışıp şehri geleceğe hazırlayacağını ilan etmesine rağmen, seçilmesi akabinden yıllar geçmesine rağmen, kamuoyunun bildiği bir icraatının olmaması TURAN’ın Sivaslılarca eleştirilmesine neden oluyor.

İstanbul’dan tepeden inme bir şekilde listeye giren Ali TURAN’ın, seçim konuşmalarının her cümlesinin Sivaslılar için Ankara’da bir ev açıp onların sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağını dillendirmesine rağmen, aradan aylar yıllar geçtiği halde ne bir ev, ne de halkın sorunlarının Ali Turan tarafından çözüldüğü bilinmiyor.

İstanbul’da ticaretle uğraşan Ali TURAN’ın bu sene aday olmaması gerektiğini dile getiren Sivaslılar, bir kontejyanı işgal etmeyip işine gücüne bakmasının Sivas için daha hayırlı olacağı görüşlerini, ifade ediyorlar.