Tarih: 21.02.2018 20:20

Yeni Başkan Kim Olacak?

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

TÜRKİYE partiler ittifakını konuşurken, ittifakın SİVAS ayağında ise değişik kulis bilgileri gelmeye devam ediyor. Belediye seçimlerine 1 yıl kala iyiden iyiye adaylar netleşmeye başlarken, MHP ve BBP´nin de SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞINI istediği kamuoyunda yavaş yavaş konuşulmaya başladı.

BBP ayağında Doğan ÜRGÜP´ün vekillik ve Başkanlık için adı geçtiği lakin BBP´lilerin özellikle ÜRGÜP´ü Başkanlıkta görmek istedikleri belirtiliyor.

Geçtiğimiz dönem Belediye Başkanlığında başarısızlıklar yaşayan ÜRGÜP´e şans tanınmazken diğer aday adaylarından biri olan Aytekin KULMAÇ´a da şans tanınmıyor. KULMAÇ´ın Mecliste kameraları görmesi akabinde hararetli tartışmalara dahil olma haricin de proje bazlı üretimler yapamadığı ve dolayısıyla siyasi hayatının da bu dönem sonuna geldiği belirtiliyor.

Sessiz bir şekilde siyasi gelişmeleri yoklayan MHPliler ise olası Belediye Başkanlığın için yetişmiş elemanlarının olduğunu her fırsatta dile getirmeye devam ediyorlar. MHP´nin bu ittifaktan dolayı Sivas Belediye Başkanlığına talip olmasının ise kuvvetle muhtemel olduğu yorumları yapılıyor.

Ak Parti cenahı ise pek çok aday ile yine gündemde. Nevzat YANMAZ, Hakan AKKAŞ, Ziya ŞAHİN, Selami UZUN, H.İbrahim KARADEMİR, Hamza YERLİKAYA gibi isimler kulislerde dolaşırken, Sancak Tepe Belediye Başkanının da ismi SİVAS için geçmeye başladı.

Bu isimler dışında müteahhitlik ve parti bağlantısı olmayan bazı isimlerin de Genel Merkez tercihi ile sahneye girebilecekleri öngörülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —