YENİ BİLGİ VE BELGELERLE

YENİ BİLGİ VE BELGELERLE

SİVAS´ta 2 Temmuzda yaşanan ve herkesin nefretle kınadığı olayların perde arkası yavaş yavaş aralanıyor. Aziz Nesin´in oğlu AHMET NESİN çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPHM ÖZEL HABER

Her SİVASLI´nın nefretle kınadığı ve ölenlerin acısını yüreklerinde hissettikleri Madımak´ta yaşananlar hala sırrını koruyor. Olaylarla, uzaktan yakından ilgisi olmayanlar içeri alınırken, olayı planlayan ve uygulayanların hala sokaklarda olması kuşkuları artırıyor.

2 TEMMUZ´un yıl dönümünde ise AZİZ NESİN´in oğlu AHMET NESİN çarpıcı analizlerde bulundu. Ahmet NESİN, babasından habersiz ?ŞEYTAN AYETLERİ? isimli kitaptan bazı bölümleri tercüme ettirerek DOĞU PERİNÇEK´in AYDINLIK GAZETESİNDE yayınlattığını açıkladı.

Bunun üzerine bazı tepkilerin ilk olarak İZMİR´de yaşandığını da ilk defa dile getiren NESİN, olayların asıl fitilini ateşleyenin DOĞU PERİNÇEK olduğunu belirtti.

Devletin bu dosyayı yeniden açarak, yeniden yargılamayı hayata geçirmesi gerektiğini dile getiren pek çok insan, olayların karanlık tarafının, yeni ortaya çıkan bilgi ve belgelerle değerlendirilmesinin vaktinin çoktan geldiğini ifade ediyorlar.



Anahtar Kelimeler: YENİ BİLGİ BELGELERLE