Tarih: 21.11.2015 07:57

Yeni İsimler Aranıyor

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

Üniversite yeni rektörünü arıyor. Faruk KOCACIK, Hüseyin YILMAZ, Ertan BUYRUK başta olmak üzere KOCACIK´ın yönetim ekibine başarısızlıklarından dolayı büyük tepki var.

İlk başta Nursuna MEMECAN´ın desteğini alan, sonrasında ekip halinde Hüseyin YILMAZ´ı Vekil adayı gösteren KOCACIK yönetimi, bunda da başarı gösteremeyince değişik arayışlara yöneldi.

Yanlı kadrolaşmalar, adam kayırma, şehir üniversite birlikteliğini sağlayamamamdan dolayı büyük eleştiri alan KOCACIK ve ekibine ise, Rektörlük yarışında şans tanınmıyor.

Siyasi iradenin de Rektör´ün ardından çekildiği bilinirken, özellikle şehir kamuoyunun da desteğini çekip, yeni düşüncelere girdikleri haber merkezimize gelmeye başladı.

Faruk KOCACIK ve Hüseyin YILMAZ´ın Rektörlük için aday olmayacakları sanılıyor. Geçen dönemde iyi bir performans sergileyemeyen KOCACIK, YILMAZ ve BUYRUK´un, geri kalan zamanlarına emekli oluncaya kadar Öğretim Üyesi olarak devam edecekleri görüşleri dillendiriliyor.

Adaylar yavaş yavaş ortaya çıkarken, Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali TAŞKIN´ın adaylık kulislerine başladığı ve öğretim üyelerini ziyarete devam ettiği haber merkezimize geliyor.

Şehir kamuoyunda da tanınan, şaibeye bulaşmamış ismi ile bilinen Prof. Dr. Ali TAŞKIN´ın en güçlü rektör adaylarından olduğu vurgulanıyor.

Üniversite kaynakları, yeni seçilecek rektör ve ekibinin işinin çok zor olduğu, zira Rektör KOCACIK ve yönetiminin gösterdikleri kötü performansın, restore edilmesi için epey bir zamana ihtiyaç olduğunu dile getiriyorlar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —