Yeni REKTÖRÜN İLK İŞİ BU OLMALI!

Yeni REKTÖRÜN İLK İŞİ BU OLMALI!

Görevinin bitmesine 1 ay kalan Rektör ALİM YILDIZ ile ilgili keyfi alım haberleri gelmeye devam ediyor.

SPHM ÖZEL HABER

Rektör adayı olduğu zamanlarda HAK VE ADALETTEN ayrılmayacağım diye vaadlerde bulunan Rektör ALİM yıldızın yaşadığımız bu 4 yıllık süreçte bunun tam tersini yaptığı biliniyor. Rektör Faruk KOCACIK´ın ENSTİTÜ MÜDÜRÜ olan ve Rektör olduktan sonra tam tersi hareketlerle dar ekip kadrosu kuran YILDIZ´ın 4 yıl boyunca yaptığı alımların mercek altına alınması bekleniyor.

Yeni atanacak rektörün bir komisyon kurarak, eş dost, arkadaş, köylü ve akraba kadrolaşmasını inceletip hak etmeyenleri kamuoyu ile paylaşarak milletin emanetini hakkıyla koruması gerektiği belirtiliyor.



Anahtar Kelimeler: Yeni REKTÖRÜN OLMALI
Deniz
29.05.2020 00:50:04
Neden sadece 4 yıl mercek altına alınıyor, 30- 40 yıl öncesine kadar tüm yıllar da mercek altına alınsın, Tam şeffaflık böyle olur, geçmiş dönemlerde alınan karı-koca - çocuk, kardeş, baldız, sadece bir aileden kaç kişi var onu paylaşır mısınız?

Sahra
29.05.2020 21:01:19
Deniz arkadaş bak Cumhuriyet Üniversitesi fak. Myo. Hastane sitesine gireceksin akademık ve idari kadrolar yazdığında kraliyet oluşumlarını gorursun burada ne sayfa yeter nede soy kutuğu ama yakında bu soy ağacı bır gazetede yapılırsa sasmayalım

MAZLUM SİVAS
31.05.2020 14:56:29
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.Sivas küçük bu haksızlıkları yapanların sonunu hep beraber izleyecez. Akademik kadrolara bir bakın buyuk cogunlugu akraba. Alim Yıldız doneminde universite resmen dibe vurdu. Atananlar ya universitedeki akademik kadronun akrabası,ya siyasi destekli(cogu iktidar dusmanı olmasina ragmen bir tanidik buluyor bukalemunlar),ya sendika yoneticisi yakını,ya dernek yoneticisi akrabası(ilimi sadece kendilerine yayanlar gibi),yada zengin aile cocugu, bunların dısında kimse giremiyor kadrolara dogal okarakta bilimde yok,uretimde yok.(ama sukurki Ahiret var) O yuzden yukseklisans ve doktora yapmak isteyenler iyi dusunun derim bosuna emek harcamayın derim maalesef maalesef... iyi ki varsın SİVASPOSTASI