Yer Yarılır Adam Çıkar

Yer Yarılır Adam Çıkar

SİVAS´ta pek çok etkisiz STK, güç karşısında boyun eğip susarken, TÜRK ULAŞIM SEN SİVAS ŞUBE BAŞKANI Nurullah ALBAYRAK, şehri için kendini paraladı durdu. HIZLI TREN´in şehir merkezine gelmesi için gecesini gündüzüne katan ALBAYRAK, Sivas´ın en sevilen is

SPHM ÖZEL HABER

Şairi, yazarı, filozofu, düşünce insanı,aksiyon adamı,sanatçısı eksik olmayan SİVAS, hamurunda var olan SERDENGEÇTİLERİ de vakti zamanı gelince meydana çıkarmaya devam ediyor.

Bir oldu bitti tiyatrosu ile HIZLI TREN GÜZERGAHI ve İSTASYONU´nun şehir dışına kaydırılmasına en sert tepki gösteren Nurullah ALBAYRAK,şehrin gündemine oturdu.

Eline aldığı belgeler ile dağ dağ tepe tepe gezerek her gördüğü insana HIZLI TREN´in şehir merkezinde olması gerektiğini açıklayan ALBAYRAK, Sivaslılar´ın takdirini topluyor.

En son karar ile HIZLI TREN GÜZERGAHI ve İstasyonunun şehir merkezine alındığı haberi şehirde duyulur duyulmaz, bu haklı mücadelenin doğruluğu bir kez daha ortaya konulmuş oldu.

Türk Ulaşım Sen Sivas Şube Başkanı Nurullah ALBAYRAK´ın verdiği bu mücadele SİVAS´ın tarihine ve geleceğine altın harflerle yazılacağı görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Yarılır Adam Çıkar
Ali OKCU
17.01.2018 01:47:30
Tren Gar´ının bir köşesine Mustafa Nurullah ALBAYRAK KATKILARI İLE DİYE BİR PLAKET ASILMASININ KAMPANYASININ BAŞLATILMASINI SİVAS´LILARDAN BEKLİYORUZ.

h.Korkmaz
17.01.2018 23:27:15
Alnından öpülesi adam.Sivas bunu unutmayacak Bu yanlışı yapanlarıda.