YEREL SİYASET ISINIYOR!

YEREL SİYASET ISINIYOR!

Sivas Eski Milletvekili ve Belediye Meclis Üyesi Nevzat YANMAZ, "SİVAS'a hizmet etmek için seçim zamanı kapı kapı dolaştıklarını, lakin BİLGİN'in başkan olduktan sonra istişareden uzaklaştığını söyledi.

SPHM ÖZEL HABER

Şehrin haftalık gündemini belirleyen VİZYON 58 yine CUMA akşamı binlerce insanı ekrana toopladı. Metin KABAKÇI'nın hazırlayıp sunduğu "NELER OLUYOR" proğramına katılan Yazar Tacettin KEPENEK ve 20.Döönem Milletvekili Nevzat YANMAZ çarpııcıı açıklamalarda bulundular.

SİVAS'ın kimsenin iki dudağıı arasıında olmaması gerektiğine vurgu yapan YANMAZ, "seçim zamanı kapı kapı dolaşarak oy istedik lakin Bilgin'in başkan olduktan sonra kimseyle istişare yapmadığını" söyledi.

İlk başta Hilmi BİLGİN'in şehre hep birlikte hizmet edeceğiz demesine rağmen, seçimi alınca bu sözlerini unuttuiğunu ve kenddisini kandırığınıı söyleyen Nevzat YANMAZ, şehrin ehliyet ve liyakat üzre yönetilmediğine vurgu yaptı.

Önümüzdeki hafta basınla da bir araya geleceğini ifade eden Eski Vekil YANMAZ, "şehir şuan kapalı bir kutu ve bu çok yanlış. Sivas'ın sorunlarıınıı konuşacağıız" dedi.



Anahtar Kelimeler: YEREL SİYASET ISINIYOR!