Yerli OTO´yu Konuşalım

Yerli OTO´yu Konuşalım

TÜRKİYE yerli otoya kilitlenmiş ve bütün şehirlerin Odaları, STK´ları, yerel akil unsurları YERLİ OTO fabrikasını kendi şehirlerine kapmak için yoğun LOBİ faaliyeti içerisinde bulunurlarken, SİVAS´ın hala kış lastiği, yaz lastiği, plaket ver, plaket al tü

SPHM Özel Haber

SİVAS Türkiye ölçeğinde lobi yapamama hatta lobinin nasıl yapıldığı hususunda bir fikrinin olmaması nedeniyle eleştiriliyor. Bazı yerlerde sair fuarlar ve tanıtım günlerinde ?KÖFTE ve Kangal Köpeği? odaklı tanıtım dışına çıkamayan şehrimiz yerel STK, ODA ve BORSALARININ, yerli oto hakkında ne düşündükleri ise bilinmiyor.

KAYSERİ, KONYA, AKSARAY, ADANA, ESKİŞEHİR, İZMİR ve BURSA gibi iller, YERLİ OTO´yu kendi illerinde üretmek için heyetler kurup ANKARA´ya akın ederlerken, şehrin önemli esnaf birlikteliklerinden ses seda çıkmaması hayretle izleniyor.

Ortak deklarasyon yayınlayıp ANKARA´da lobi kampı kurması gerekenlerden biri olan ESNAF ODASI´nın ?KIŞ LASTİĞİ TAKMAYI İHMAL ETMEYİN? türü beyenatı Sivaslıları gülümsetti.

Çok rutin ve kurallı bir konuyu herkesin zaten yapması gerektiğini dile getiren pek çok Sivaslı, artık büyük düşünceler ve büyük yatırımlar için harekete geçip kamuoyu oluşturmak gerektiğini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: Yerli Konuşalım