Yeşil Alana Ne Oldu?

Yeşil Alana Ne Oldu?

GÜLTEPE´de AVM´nin orada yıllar önce 18 uygulaması ile park alanına çevrilerek vatandaşın soluk alabileceği bir alan planlanırken, son demde AVM´nin burayı alarak ?otoparka? dönüştürmesi dikkat çekti.ÖZBELSAN araçlarının asfalt dökmesi ise vatandaşları şa

SPHM ÖZEL HABER

GÜLTEPE´de çoluk çocuğun oynayıp güleceği yeşil alanlar gerekirken, bunun bazen tam tersi çalışmalar gözlemleniyor.Yıllar önce 18 uygulaması ile park olarak düşünülen yerin, yine İMAR da park olmasına rağmen son demde AVM tarafından satın alınarak otopark haline dönüştürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Bölgenin park alanına BELEDİYE tarafından asfalt döküldüğü de haber merkezimize gelirken,Belediyenin bütün vatandaşlara böyle şahsi gayret gösterip göstermediği merak ediliyor.

GÜLTEPE sakinlerinin nefes alabileceği bir alanın nasıl el değiştirip ve ne maksatla BELEDİYE araçlarının asfalt döktüğünün Belediye yetkilileri tarafından kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Ayrıca ilk önce park alanı olan bu yerin İMARDA yine park alanı olmasına rağmen hangi kanun ve maksatla park değilde otopark olarak değerlendirilmesini şehir kamuoyu merak ediyor.



Anahtar Kelimeler: Yeşil Alana Oldu
artık yeter
18.09.2017 10:44:43
Bu ilk değil ki. 10 yıldır yapılmayan Toki yolu bu yıl yapıldı( aydın villarının yolları kaymak gibi yapılmışken TOKİ YOLU YAPILMADI). neden 10 yıl hiç birşey yapılmadı.ne hikmetse Sami beyin netcity binaları yapılınca yollarda yapıldı.ŞÜKÜR Kİ ALLAH VAR, AHİRET VAR!