Tarih: 28.08.2014 12:18

Yetenek Sensin SİVAS

Facebook Twitter Linked-in

Sivas’ın kültür sanat gelişimine katkı için hazırlık aşaması başlayan “Yetenek Sensin Sivas” yarışması için geri sayım başladı. Genç yeteneklerin kendilerini ifade etme amacı taşıyan programa her yaş gurubunda katılımcının başvurabileceği bilgisine ulaşıldı.

 Sivas’ın köklü televizyon kanalı Vizyon 58 kamu yararına bir etkinlik için kolları sıvadı. Şehrin kültür, sanat ve turizm daralmışlığının açılmasına katkı sunacak olan yetenek yarışması, daha duyulur duyulmaz Sivaslıların ilgisine mazhar oldu.

“Yetenek Sensin Sivas” başlığında halkın karşısına çıkacak olan programda, her yaş gurubundan insanın yeteneklerini jüri önünde icra edeceği belirtildi.

Başvuruların 22 Eylül ve 22 Ekim tarihinde alınacağını belirten televizyon yetkilileri, seçmelerin yapılacağı yeri ise, önümüzdeki günlerde kamuoyuna ilan edeceklerini ifade ettiler.

40 Bin lira civarında bir başarı ödülünün de teşvik amacıyla konulması yanı sıra, pek çok sürprizin de Sivaslılar’a yaşatılacağını vurgulayan program yapımcıları, bu program sayesinde pek çok gizli yeteneğin açığa çıkıp, şehrimize önemli tanıtım katkısı sağlayacağını dile getirdiler.

Bu tür kültür, sanat, turizm, tanıtım türü programlarla şehrin önündeki prangaların kırılacağını vurgulayan Sivaslılar, bu şehirde pek çok yeteneğe bu vesileylede bir fırsat doğacağını belirtiyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —