Yeter ki Çocuklar Gülsün!

Yeter ki Çocuklar Gülsün!

Her şey çocukların mutlu olmaları için. Bu düşünce ile İstanbul´dan gelen hediyeler yüzleri gülümsetti. SERPİL BOZKURT tarafından Sivas´a gönderilen pek çok hediye yaklaşık 100 çocuğa verildi.

 

Sivas eğitimle dirilmeye doğru gidiyor. Şehrin gelecek yüzyılını belirleyecek eğitim hamleleri son yıllarda artarken, pırıl pırıl çocukları mutlu etmek ve hayata hazırlamak için yapılan etkinlikler de devam ediyor.

Kişisel dostluklar, birebir ilişkiler ve sosyal çevre, güzel etkinlikleri ortaya koyuyor. İki yıldır Sivas´taki çocukların mutlu olmaları temel amacı ile Sivas´a, koli koli çeşitli malzeme gönderen Serpil BOZKURT, geçen yıl olduğu gibi bu sene de küçük minikleri unutmadı.

Kırtasiye, dergi, hikaye kitabı, boyama kitabı, giyim kuşam ve oyuncaklardan oluşan koliler Osman ÇELİK tarafından teslim alınarak çocuklara dağıtıldı.

Oyuncakları, boyama kitaplarını, dergileri, eldiven ve kabanları alan minik çocuklar, Serpil Ablalarına teşekkür ettiler.

Serpil BOZKURT ve arkadaşlarının ileriki aylarda da bu tür örnek davranışlara devam edip, çocukları sevindirmeye ara vermeyecekleri belirtildi.



Anahtar Kelimeler: Yeter Çocuklar Gülsün