Yetkililer Göreve!

Yetkililer Göreve!

SİVAS Numune Hastanesi doktor yetersizliği nedeniyle yeterince hizmet veremiyor. İlçelerden, köylerden, kasabalardan gelenler, hastalarının tedavisi için yeterli doktor olmadığından şikayet ediyorlar.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS NUMUNE HASTANESİ onca kalabalık ve talebe rağmen halkın dertlerine yeterince çare olamıyor. Yetersiz park alanı, trafik alanlarının kilitlenmesi, plansız ve programsız yapılması bir yana, son günlerde ayrılan doktor sayısı ile de gündemde.

SİVAS POSTASI HABER MERKEZİNE ulaşan bilgiler ise şehir adına üzüntü verici. Hastaneye giden vatandaşlar istedikleri doktoru bulamazken, çareye başka yerlerde aramaya devam ediyorlar.

Göğüs bölümünde var olan doktor sayısı 8 den 3´e düşerken, diğer bölümlerde de yeterli doktor olmamasından dolayı vatandaşların çaresiz kalmaya devam ettikleri bilgilerine ulaşıldı.

Devletin onca masraf edip yaptığı hastanenin işlevsel hale getirilip, doktor eksiğinin tamamlanması yönünde nasıl bir adım atıldığı ise bilinmiyor.



Anahtar Kelimeler: Yetkililer Göreve
vatandaş
19.08.2018 12:34:07
liyakatsız kişileri il sağlık müdürlüğüne getirirseniz olacağı bu.il sağlık müdürünü gören tanıyan bilen varmı ?

AKPARTİLİYİM ama Mesele Memleketse
19.08.2018 20:42:56
İktidar Partisi AKPARTİM kimliği altında ilimize hizmet kurumlarına sahip çıkma sorumluluğu ve mecburiyeti olan ilimiz vekil Tüm teşkilat sorumlularının aracı ve referans olup kurumlarımızın idari kadrolarına getirilen kişileri idari kadrolardan alın oralar boş kalsın iddia ediyorum o kurumlar bugünkinden çok daha başarılı olur. İlimizin Siyaseten karar verenlerine soruyorum sır sizin tanıdığınız için ya da size ulaşabilme ve sizi etkileyebilme gücü ve imkanı olan aracı ve referans olduğunuz ve 81 milyonun tek hizmet kapısı Kamuyu kendi malınız gibi görüp hizmetini bilgisini liyakatını adamlığını bilmediğiniz kişlerin idari görevlere gelmesine aracı ve referans olurken bunun hesabını düşündünüz mü Allah katında vebalini verecek gücünüz var mı?

sabırlı
23.08.2018 20:01:45
Hastane yönetimi engellilere ayrılan otoparkı iptal etti gerekçe otopark yetersiz diye