Yetkililer Göreve!

Yetkililer Göreve!

Sivas Kültür Müdürlüğü olarak bir ciddi yapılanma ortaya koyamayan Kadir PÜRLÜ ve ekibinin bu şehrin kültürel geleceği için görevlerini devretmeleri bekleniyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS Kültür ve Turizmde tarihi durağanlık yaşarken, bu işin baş müsebbiplerinden Kültür Müdürlüğü ise artık kamuoyunda sert bir şekilde eleştiri alıyor.

Bir yakınını en yakınını AK PARTİ? yönetimine sokarak yıllardır koltukta ?oturmaktan? başka bir görev ifa etmeyen PÜRLÜ´nün artık  görevi devredeceği belirtiliyor.

Yapılan KİTAP GÜNLERİNDE, Sivaslı yazarlara stant verip işlerini kolaylaştırmak yerine, SİVASLI yazar ve şairleri dikkate almama gibi yıllardır bir mantığı benimseyen Kültür Müdürü ve ekibinin, biran önce bu şehrin geleceği için görevlerini bırakmaları bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Yetkililer Göreve
serap ak
4.09.2018 10:42:53
deniyorki sivas a turist geliyor.dedikleri gibi doğru olsa dahi merkezde bulunan kültür müdürlüğü danışma merkezindeki personel yabanclara sivası anlatma veya cevap verebilme yeteneğine sahipmi kaç dil biliyor burdaki personeli tabiki hiç bilmiyor el kol harekerleriyle bir şeyler anlattlğını zannediyor kimin umrunda.Ali şahin Canozanın hastalandığı son dönemlerdeki durumunda görünmemek için yollarını değiştirenler onu anlatacak mış.Ama her halde hüsnü zan beslemek lazım hocanın o haline üzüldükleri için rahatsız etmek istememişlerdir.

semih nam
4.09.2018 13:08:07
yıllardır yazdınız ciddi şeyler ortaya koydunuz, bu adamlar neler söylüyor bir inceleyelim bakalım diyen oldumu. sadece işte bunlar yazarlar diyerek kendilerine kalkan edindiler ne değişti hiç bir şey

Ahmet Taş
4.09.2018 17:12:03
17 yıldır iktidar, Bu ülkede koca koca siyasetçiler , devlet adamları gitti, ama pürlü kaldı, yazık sivas hep böyle kalakaldı

kadir san
5.09.2018 09:16:52
açılan kitap fuarında yüzde 90 ı sivas ta bulunan kitapevleri ve fiatlar yüksek indirimden bahsediliyor Türk tarih kurumu ve dil kurumu kitapları gerçekten indirimli.Çoğu kitap yok.ilgi çok az.